USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі вулиці відчули байкерський дух. ФОТО

22 Травня 2009 17:30
Вулицями Луцька курсували понад сто мотоциклів. Парад «двоколісних коней» стартував від проспекту Грушевського та фінішував у селі Гаразджа Луцького району, – повідомляє 22 травня репортер «Волинських Новин».
 
Парад мотоциклів відбувся у рамках байкерського фестивалю «Адреналін», який кожного року відбувається на околицях міста в кінці травня. Перші учасники дійства прибули на місце збору ще у полудень. За три години їхня кількість від трьох зросла аж до сотні. У колоні можна було побачити водіїв як мотоциклів, так і скутерів. Ще однією особливістю було те, що деяких залізних коней  осідлали і представниці прекрасної статі.
 
Приблизно о третій годині усі учасники параду завели мотори та рушили вулицями міста. Їхній маршрут пролягав по проспекті Грушевського, Перемоги, Соборності, вулиці Молоді, Відродження та Рівненській, після чого колона попрямувала у табір відпочинку «Сонечко» у селі Гаразджа.
Саме тут відбудуться гуляння байкерів, які прибули до нашого міста з усіх куточків України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus