USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцькі випускники святкуватимуть два дні поспіль

18 Травня 2010 09:55
У цьому році випускники луцьких шкіл святкуватимуть останній дзвоник 27 травня, а наступного дня, 28-го відбудуться випускні вечори.

Про це йшлося під час «оперативки» міськвиконкому під головування міського голови Богдана Шиби.

Начальник управління освіти Луцької міськради Анжела Масиник розповіла, що 18 травня випускники пишуть останню випробувальну контрольну із предмету за вибором. 127 медалістів за результатами обласної перевірки підтвердили свої «золоті» медалі.

Анжела Масиник нагадала луцьким муніципалам про заборону розпиття на вулиці слабоалкогольних напоїв і пива. Вона наполягла на тому, щоб працівники муніципальної міліції слідкували за порядком у парках.

Цьогоріч урочистості відбуватимуться в актових залах шкіл, облмуздрамтеатрі, Палаці культури Луцька та Палаці учнівської молоді. Уже складено спеціальний список, у яких барах і ресторанах гулятимуть випускники.

«Батьки не повинні забувати, що на їхніх плечах лежить відповідальність за поведінку дітей на випускних балах», - зауважила Масиник.

«Маємо підстави гордитися нашими дітьми. Урочистості справді мають пройти на високому рівні, щоб випускники назавжди запам’ятали цю щасливу подію», - сказав луцький мер Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus