USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькій владі подякувало рідне місто Сталіна

5 Січня 2009 15:42
На адресу Луцького міського голови Богдана Шиби надійшов лист-подяка від голови ради міста Горі (Грузія) Звіада Кхмаладзе. У ньому він висловлює щиру вдячність лучанам за гостинний прийом грузинських школярів, родини яких постраждали внаслідок військових дій. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У листі йдеться: «З глибини віків бере свій початок любов та дружба українського та грузинського народів. Вони зміцнювались, як завдяки діяльності окремих особистостей (Леся Українка, Борис Чорний, Давид Гурамішвілі), так й співробітництва у сфері культури, спорту, бізнесу».
«Жодна країна світу не змогла б повірити, що у 21-му столітті таке величезне нещастя може впасти на таку маленьку країну, як Грузія. Російськими окупантами було зайнято майже 18% відсотків території Грузії. Були знищені села, тисячі мирних мешканців перетворились на біженців у власній країні», – зазначає пан Кхмаладзе у листі, оприлюдненому на сайті Луцької міськради.
«Український народ ще раз довів свою дружбу грузинському народу, виявив добру волю та надав Грузії різноманітну гуманітарну допомогу. Одним з таких проявів вірності і дружби була Ваша великодушна пропозиція щодо реабілітації дітей, які постраждали під час бойових дій. Від імені муніципалітету Горі хочу висловити Вам величезну вдячність за високоорганізовану та неперевершену гостинність», – йдеться у листі голови ради міста Горі (Грузія) Звіада Кхмаладзе.
Довідково:
У місті Горі 18 грудня 1878 народився Йосиф Сталін. У цьому місті зараз працює музей імені Сталіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus