USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцького безхатька, який жив під сходами, відправили до терцентру

11 Червня 2018 12:52
Безхатька Івана Стасюка, який жив під сходами одного з будинків на проспекті Соборності, відправили до Горохівського територіального центру, оскільки в чоловіка відморожені ноги і він потребує соціальної підтримки та допомоги.

Нагадаємо, у квітні луцький активіст та волонтер Олександр Кваша звернувся до всіх небайдужих, аби ті допомогли безхатьку, який живе у Луцьку поблизу гіпермаркету «Там Там», адже в нього вкрали милиці.

Так, до депутата Олександра Козлюка звернулися мешканці будинку №42 на проспекті Соборності з проханням посприяти у відселені безхатченка, який поселився під сходами магазину, який знаходиться у їхньому будинку. Зокрема, лучани пояснюють, що чоловік має обморожені ноги і з труднощами пересувається. З їхніх слів, його можна побачити як вдень, так і ввечері на дитячому майданчику. Окрім того, чоловік справляє свої потреби на зеленій території двору.
Відтак, депутат надіслав звернення до директора департаменту соціальної політики Вікторії Майбороди, аби посприяти у вирішенні цієї проблеми.
Тож, Іван Стасюк, який є інвалідом ІІ групи, написав заяву в територіальний центр соціального обслуговування Луцька з проханням транспортної доставки його в стаціонарне відділення Горохівського терцентру, де наразі чоловіку надають допомогу.
Олександр Козлюк подякував за оперативну роботу директору департаменту соціальної політики Вікторії Майбороді та директору територіального центру Галині Шатецькій, які швидко вирішили проблему та допомогли чоловіку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікторія Показати IP 11 Червня 2018 14:40
Швидко вирішили проблему??? Швідко це з квітня по червень!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus