USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Краєзнавець Олександр Котис очолив відділ охорони культурної спадщини у Луцькраді

22 Листопада 2019 11:56
Відомого луцького краєзнавця та журналіста Олександра Котиса перевели на нову посаду. Йдеться у відповідному розпорядженні секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта від 21.11.2019 № 1034-рб. Відтепер Олександр Котис займатиме посаду начальника одного із відділів міськради.

«Перевести Котиса Олександра Михайловича з 21 листопада 2019 року на посаду начальника відділу охорони культурної спадщини департаменту культури Луцької міської ради, як такого, що успішно пройшов стажування, з посади радника міського голови з посадовим окладом згідно зі штатним розписом», – йдетья у дописі.

Окрім того, Олександру Котису присвоїли 11-й (одинадцятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування та встановили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

Також луцькому краєзнавцю встановлена надбавка за вислугу років у розмірі 15% до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, що відповідає його стажу державної служби та служби в органах місцевого самоврядування станом на 21 листопада 2019 року – 6 років 8 місяців 3 дні.

Тим часом Петра Троневича перевели у заступники з посади начальника цього ж відділу.

Нагадаємо, нещодавно Олександра Котиса призначили радником міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2019 15:36
Завжди читаю статті пана Олександра і кожного разу в захваті. Бажаю успіхів на новій посаді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus