USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Лучани викликають міського голову

16 Січня 2014 07:01
Обговорити проблеми сфери ЖКГ у місті і спробувати вирішити їх разом із мешканцями пропонують Луцькому міському голові Миколі Романюку.

Про це стало відомо під час круглого столу «Підвищення якості надання житлово-комунальних послуг. Роль та функції ОСН» вчора, 15 січня.

Учасниками заходу були керівники ОСББ міста, рада голів ОСББ, представники квартального комітету «Малоомелянівський» та інших органів самоорганізації населення.

На засідання круглого столу прийшли й депутати міськради Андрій Осіпов та Роман Бондарук, владу міста представляла заступник начальника департаменту ЖКГ Надія Коленда.

Їй довелося відповідати на численні питання лучан, які стосуться благоустрою міста. Утім, учасники хотіли почути самого міського голову, чому в мікрорайонах міста немає вуличного освітлення, як вирішити пробемні питання між ОСББ та монополістами надання послуг – ВАТ «Волиньгаз», «Луцьктепло» та інші.

Тому учасники призначили дату зустрічі з самим міським головою і попросили передати цю інформацію Миколі Романюку. Очільника міста лучани чекають 30 січня для діалогу про проблеми у сфері ЖКГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
член громади Показати IP 16 Січня 2014 07:48
"Викликають" голову не лучани, а реваншисти Осіпов і Бондарук. Вони вже давно розпочали передвиборчу "капманію", штаб якої в обласній друкарні, до якої, як стверджує Бондарук, він "не має жодного відношення". Обісравшись кругом по саму ріпицю, потрапити в депутатське крісло через списки (котами в мішку), їм не світить, тому "обкатуються" інші шляхи. Вони примітивні, як і самі ці люди: пошук і збирання блох і приведення їх в "вагомі аргументи". Є гнилий "бойовий листок", якого пише Осіпов. Він має три читачі: того, хто набирає текст, автора пасквілів і Романа Бондарука. Ось і уся відповідь на "виклик" голови 30 січня.
Александр Показати IP 16 Січня 2014 08:12
А когда очередное заседание вкладчиков "Захидинкомбанка"? Приглашены ли на него вышеуказанные уважаемые депутаты?
дупутату Показати IP 16 Січня 2014 08:32
оська, ти знову мутиш каламутну воду?
ще один член громади Показати IP 16 Січня 2014 09:11
дивуюся: в обласному центрі і справді багато людей, які вболівають за стан справ у громаді і в ОСББ, зокрема. але ніяк не можу зрозуміти, чому вони так легко купляються на заклики чи просторікування таких поводирів, як осібов і його дружара? люди, невже і ви заслуговуєте їхнього рівня?. будьте мудрішими. ці діляги давно вже розпочали вибори, їх менше всього цікавлять ваші проблеми, як і проблеми вкладників отого банку, вони давно відпрацьовують бабки з метою мочити того ж таки романюка. але один з другим забуваються, що вони не прапор громади, аби тріпатись на вітрі, а така ж само влада, як і інші депутати. балтунів і без них вистачає. я чула, як по тєлєку звітувався отой осіпов - та його давно вже тре було у верховну зраду: там зборище саме таких. люди, будьте мудрішими. проблем є купа, але ще більше їх було до романюка. все в три роки вирішити не можна. тільки закінчили виплачувати мільйонні борги попередника - може зараз більше буде вкладжатися в місто, принаймні, тверезо аналізуймо, що робиться, і хто все це робить.
33-й квартал Показати IP 16 Січня 2014 09:27
Дістали вже ці піарщики.Лучани вимагають повернути їх вклади в Західінкобанк.
Вкладник Показати IP 16 Січня 2014 12:38
Ці спритники ( брати Бондаруки і Осіпов) вже давно хочуть "замочити" мера. Вони постійно "пхають меру палки у колеса", "принижують" його і тих хто за ним стоїть, тих хто завжди щось робить для людей, для міста. Таке враження, що вони самі -це просто "ПАТРІОТИ" нашого міста, або "АНГЕЛИ"................Лучани, нічого у них не вийде, бо крім своєї болтавні, обіцянок і обману вони робити не вміють ! Шановне людство, ця компанія (Бондаруки і Осіпов) збагатилася за рахунок ВАС- ВКЛАДНИКІВ Західінкомбанку, де взявши кредитів на суму понад 20 млн. грн. тай досі нічого не платятять і не повертають -- мотивуючи тим, що у них немає ні майна ні грошей. Ганьба таким депутатам-злодіям !!!!
альфа Показати IP 20 Березня 2014 11:17
да воні бідні,ащо лексус 0004 мі і квартира над чері че не власність а так)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus