USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцького терориста ще 2 місяці триматимуть під вартою: він вимагає допитати Зеленського

2 Лютого 2021 13:08
Луцький терорист Максим Кривош хоче, щоб президента України Володимира Зеленського допитали, як свідка в його справі.

Про це він заявив у Луцькому міськрайонному суді у вівторок, 2 лютого, пише Перший.

Нагадаємо, 21 липня 44-річний лучанин із кримінальним минулим захопив у заручники пасажирів рейсового автобуса. 12 годин протримав людей у полоні, а опісля здався правоохоронцям.

Максиму Кривошу сьогодні вкотре продовжили термін утримання в СІЗО на 2 місяці. Слідчий в особливих справах управління СБУ у Волинській області Іван Ляшук пояснив це тим, що Кривоша не можна поки випускати на волю, інакше він зможе впливати на учасників провадження.

Суддя Андрій Сівчук погодився продовжити термін тримання під вартою на 60 днів. Слідство фактично завершене, але 13 січня матеріали передали на ознайомлення потерпілим (їх у справі 19). За словами слідчого, їм потрібно щонайменше 2 місяці на ознайомлення з документами.

Сам Кривош був проти тримання під вартою. Він заявив: «Мене пора звільняти». Також Кривош подав клопотання стороні обвинувачення, аби та долучила до справи Володимира Зеленського, як свідка.

«Я вважаю, що слідство проводиться упереджено. Вважаю, що його потрібно допитати і долучити ці матеріали до справи», – сказав обвинувачений.

Нагадаємо, президент Зеленський виконав вимоги луцького терориста і записав відео, у якому закликав переглянути фільм «Земляне».

Проведена у січні психіатрична експертиза визнала Кривоша осудним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
компроміс Показати IP 2 Лютого 2021 14:09
таки тобі максік треба трендюлей наваляти щоб не вівся на розводи
ЗЕбільна каманда Показати IP 2 Лютого 2021 15:19
Наш чєловєк!
Qwerty Показати IP 2 Лютого 2021 18:10
Ахаха
скептик Показати IP 2 Лютого 2021 18:24
нехай президент опублікує ЗЕ-сценарій тої клоунади, що була на площі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus