USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький терорист відпустив з автобуса трьох заручників, Зеленський виконав його вимогу. Відео

21 Липня 2020 20:48
Чоловік, який захопив в Луцьку автобус з пасажирами, випустив трьох осіб. Попередньо відомо, що це літня жінка, вагітна та дитина.

Заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко раніше заявив, що заручників відпустили після особистої розмови терориста з президентом Володимиром Зеленським.
Як стало відомо згодом, Зеленський виконав вимогу терориста і записав відео з закликом дивитись фільм «Земляни».
Нагадаємо, 21 липня близько 9:00 озброєний вибухівкою та стрілецькою зброєю Максим Кривош захопив у Луцьку автобус Берестечко-Краснилівка. Він приїхав ним на Театральний майдан та сам подзвонив у поліцію.

Читайте також: Захоплення автобусу з заручниками в Луцьку: все, що відомо наразі. Трансляція

Спецслужби одразу повністю перекрили пішохідний рух та не пускають у центр громадський та приватний транспорт.

Як стало відомо, чоловік уродженець РФ, раніше судимий. Він вимагає, аби глави судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков записали і виклали в ютюбі заяви про те, що саме вони – терористи в законі.

Також захопник стріляв по будівлі ГУНП у Волинській області та по правоохоронцях. Терорист хоче, аби до нього приїхало якомога більше журналістів, які б донесли його вимоги.

Терорист дозволив поліції передати заручникам автобусу в Луцьку упаковки води. Воду заручникам передав перший заступник Національної поліції Євген Коваль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сєрий Показати IP 21 Липня 2020 20:54
Ключове слово Євген Коваль, це ппц...
Анонім Показати IP 21 Липня 2020 21:03
Цей терорист заставляє задуматись, скільки для влади коштують життя їх громадян. Особливо цікаве відношення церковно служителів, для яких людське життя має бути дорожче всього і щоб його спасти вони мають готові бути на все, щоб попасти в рай, а тут якесь відео записати.
Лучанка Показати IP 21 Липня 2020 21:09
Слава Богу! Решті - сил, терпіння і мужності, а нашим владцям - мудрості, давно вже Зе міг подзвонити.
Шарій правий Показати IP 21 Липня 2020 22:25
Спектакль.
Иван Показати IP 22 Липня 2020 04:37
Респект Волынским новостям! Точное название и точное освещение событий! На Волыньпосте статью с подобным содержанием обозвали "освободили всех заложников" - но никак не про то, что Кривош здался сам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus