USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцького збоченця арештували на два місяці

20 Червня 2012 16:40
Збоченець, який розбещував у Луцьку малих дітей, перебуватиме за ґратами щонайменше два місяці.

Про це «ВН» розповів заступник прокурора Луцька Василь Корнесюк.

За словами Корнесюка, лучани «можуть спати спокійно». Чоловік, стосовно якого у слідчому відділі Луцького МВ УМВС у Волинській області порушили кримінальну справу за фактом розбещення трьох малолітніх дітей, перебуватиме під вартою.

Луцький міськрайонний суд арештував збоченця терміном на два місяці – на час досудового слідства. Наразі слідство триває, але 39-річний чоловік не заперечує свою причетність до злочину.

Нагадаємо, луцького збоченця «по гарячих слідах» правоохоронці затримали аж у Любомльському районі. Чоловік розбещував трьох дівчаток віком 5-6 років, а за мовчання платив їм по 50 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Батько Показати IP 20 Червня 2012 17:04
На довічне такого гада!!!Таким не місце у нашому суспільстві!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus