USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьком проведуть екскурсію для наймолодших

8 Серпня 2012 15:24
Спеціальну екскурсію «Легенди та історія Луцька» проведуть для наймолодших лучан.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцькради.

Екскурсія пройде 10 серпня. Тож, організатори запрошують дітей молодшого та середнього шкільного віку та їхніх батьків на знайомство із древнім Луцьком.

Діти познайомляться із історією та легендами древнього Лучеська, долями луцьких князів, єпископів та шляхтичів, пройдуться старовинними вуличками, дізнаються, як жили лучани сотні років тому.

Екскурсоводами будуть Ольга Герасимюк, автор книги для дітей «Побачення з давнім Луцьком» та Ніна Бочарова, завідувач Центральної бібліотеки для дітей.

Протягом екскурсії відбудуться цікаві ігри, а на завершення ‒ пізнавальна вікторина, яка перевірить уважність юних слухачів.

Початок екскурсії у п’ятницю, 10 серпня, о 18.00 від памʼятника святому Миколаю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus