USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьком уперше пройшла «бібліотечна» хода. ФОТО

30 Вересня 2011 11:23
Луцькими вулицями відбулася незвичайна хода – вперше читачі міських бібліотек своєрідною масовою ходою популяризували луцькі книгозбірні.

Як розповіли працівники Луцької центральної міської бібліотеки для дітей, вулична святкова хода своїх читачів до бібліотеки приурочена до Всеукраїнського дня бібліотек і розпочала читацький марафон «Я люблю свою бібліотеку».

Від шкільного порогу до самої бібліотеки пройшли учасники марафону, тримаючи в руках кольорові прапорці з висловами про бібліотеку, книгу, читання, що викликало велике здивування і захоплення перехожих міста.


Бібліотека гостинно зустріла учасників, запросивши їх на виставу «Загубилась книжка» лялькового театру «Соняшник», що функціонує при бібліотеці. А ще на дітей чекала виставка - сюрприз , яку підготували працівники бібліотеки.

Читачі привітали бібліотекарів зі святом, підготувавши розповіді про історію книг, бібліотек. Цікаві веселі театралізовані сценки у виконанні маленьких акторів були зустрінуті дружніми оплесками. До участі в марафоні були підготовлені і малюнки про улюблені книги.

Свято бібліотек не закінчилось, а набуло активного, цікавого веселого старту і буде продовжуватись. Попереду на користувачів чекають віртуальні мандрівки «Бібліотеки світу», акції «Приведи друга в бібліотеку», «Читати – це модно», вікторини, конкурси, показ мультфільмів.

«Центральна бібліотека для дітей сповідує в своїй роботі гасло «Бібліотека –мудрість книг і щедрість серця». То ж чекаємо всіх на святі книги і бібліотеки», - запрошують лучан бібліотекарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus