USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пішки з Києва до Уельсу. Британка пройшла Європою 8 тисяч кілометрів

8 Червня 2021 07:40
Британка Урсула Мартін завершила свою пішу подорож у понад 8 тисяч кілометрів через всю Європу. Вона стартувала з Києва майже три роки тому і 6 червня 2021-го дісталася свого місця призначення – міста Ланідлос в Уельсі.

Як передає Главком, про це пише BBC, а про свою пригоду жінка розповідала у спільноті One Woman Walks у Facebook.

Похід вона здійснила, щоб підвищити обізнаність про рак яйників, який їй діагностували 10 років тому. Коли жінці поставили діагноз, вона якраз поверталася до Великої Британії після сплаву на байдарках по Дунаю у Німеччині та Румунії.

«Я опинилася у Болгарії, збираючись повернутися до Великої Британії, і в мене діагностували рак яйників. Я не була готова здійснити велику важку подорож, тому прогулялася на 5600 кілометрів по Уельсу. Ця подорож була значною мірою для підвищення обізнаності щодо симптомів раку яйників», – розповідає Мартін.

Потім жінка вирішила пішки пройти усю Європу.

«Я просто хотіла закінчити те, що почала», – каже жінка.
Карта маршруту Урсули Мартін

Мартін вирішила почати з України, яку вона описує як «Європу плюс один». Через пандемію у мандрівниці виникали проблеми, оскільки у всіх країнах ввели режим самоізоляції. Перший великий локдаун Мартін пересиділа на півдні Франції.

«Потім я просто йшла туди, куди могла, а потім знову зупинялася, якщо в країні, в якій я перебувала, вводили новий карантин, так що це була просто гра в кішки-мишки», – розповідає Мартін.

Загалом у 2020 році жінці довелось пробути на карантині шість місяців. Каже, що без цього завершила б свою подорож ще наприкінці 2020-го.
Своє повернення додому описала як «неймовірне».

«Це була пригода для зростання сили і духу. Я пізнала себе набагато краще. Це було чудово», – каже Мартін.

Але додає, що перші дні після повернення щоранку після пробудження починає думати, куди їй іти далі, але потім розуміє, що вже завершила подорож.

Жінка каже, що під час мандрівки зносила 7 або 8 пар взуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus