USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцькому підприємству відшкодують кошти за ремонт

23 Липня 2014 17:28
18 тисяч гривень, витрачених на ремонт приміщення на вулиці Кривий Вал, 13, повернуть Державному підприємству спеціального зв’язку в рахунок орендної плати.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Як зазначила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, приміщення надали в оренду під офіс вже в аварійному стані: там не було опалення та належних умов для перебування. Згодом установа отримала відповідний дозвіл на здійснення ремонту з метою поліпшень умов.
Попри те, що загальний затверджений кошторис ремонту становив близько 40 тисяч гривень, установа просить компенсувати хоча б 18 тисяч – це покриє вартість оренди терміном на 3 роки.

У якості підтвердження начальник відділу управління майном міської комунальної власності продемонструвала фотографії будівлі до ремонту та після нього.
За зарахування вартості ремонтних робіт в рахунок орендної плати за нежитлове приміщення, що знаходиться по вулиці Кривий Вал, 13 члени профільної комісії проголосували одностайно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus