USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада «зам’яла» конфлікт зі спортсменами-дзюдоїстами

5 Серпня 2014 19:00
У Луцькій спортшколі батьки заявляють про тиск директора на тренерів і учнів. Міська рада усе спростовує, однак спортсмени готуються до зустрічного протесту.

Нагадаємо, ще торік, восени, Інформаційне агентство Волинські Новини опублікувало статтю, що волинських дзюдоїстів-чемпіонів не пускають у спортзали. Тоді тренер з боротьби дзюдо вищої категорії Микола Марчук, який підготував понад п’ятдесят майстрів спорту, заявив, що його з учнями не пускають у спортзал.

«Коли першого вересня 2013-го року я прийшов зі своїми дітьми у спортзал на Мазепи, то мене не пустили. На другий день я відправив туди лише дітей, сам не пішов, однак спортсменів теж вигнали», - розповідав тренер.

Після тривалих конфліктів, батьківський комітет ДЮСШ №2 заніс колективну скаргу Луцькому міському голові Миколі Романюку в травні 2014-го року.

«Ми, батьки учнів секції дзюдо ДЮСШ №2, просимо Вас здійснити люстрацію стосовно її директора Валерія Панчука, якого незаконно призначили на цю посаду представники Партії регіонів за часів злочинного режиму Віктора Януковича у серпні 2013-го року. Він робив усе, аби секцію дзюдо анулювати у нашій школі. На роботу взяв тренера, який з’являється п'яним у спортзалі, або через пияцтво часто не приходить на тренування взагалі. Окрім того, директор спортшколи не включає до списку учнів тих дітей, які вже роками займаються в секції дзюдо. Також дітям відмовляє у навчанні. Були випадки, коли Панчук принижував тренерів секції дзюдо та погрожував їх звільнити. З метою власного збагачення, директор ДЮСШ №2 здає в оренду тренажерні зали, сауни заможним людям, а виручені кошти не обліковує й привласнює», - обурюються у заяві лучани.

Про те, як розвивається надалі конфліктна ситуація зараз розповіла у коментарі ІА Волинські Новини сьогодні, 5-го серпня, мама спортсмена, яка підписувалася під колективним зверненням.

«У цьому конфлікті було дві проблеми: тиск від керівництва ДЮСШ на тренерів із дзюдо Миколу Марчука, Анну Квотнікову і тиск на дітей. Говорю за себе, що мій син з радістю ходить щодня на тренування, він не курить, не п’є алкоголь. Я завдячую тренеру Миколі Марчуку, він майстер спорту Радянського Союзу, має звання заслужений тренер України. На сьогодні мій син має звання кандидат в майстри спорту України, а це про щось говорить», - наголошує мама спортсмена.

Зауважимо, що лучанка попросила, аби редакція не оголошувала її ім’я, адже побоюється тиску з боку дирекції школи.

Як запевняє мама спортсмена, якщо тиск не припинеться, то з початку навчального року старша група дзюдоїстів планує висловити свій протест і перейти в інший спортзаклад – «Колос».

Щодо колективного звернення, у Центрі надання адміністративних послуг кажуть, що з цією ситуацією розібралися й офіційну відповідь надіслали Лесі Звалинській.

«Тиск на батьків і тренерів продовжується. Зараз йдеться про те, аби переїжджати в «Колос». Але там федерація дзюдо ставила вікна і багатьом не зручно добиратися в інший тренувальний заклад. Наприклад, мій син ходить в перштй клас, в спортшколу сам добирається і мені не буде зручно, аби їздити в «Колос». Батьків ставлять в глухий кут і не дають дітям нормально займатися. Так, ми отимали офіційну відповідь на наше звернення до мера. Там пишеться, що все гаразд, порушень немає. Але коли збиралися батьківські збори, то ми просили, аби були лише ті батьки, в кого діти займаютсья в секції дзюдо, де і виник конфлікт. А директор зібрав усіх із різних гуртків, то до нас ніхто і не прислухався, й навпаки, тепер батьки налаштовані проти нас, мовляв, ми підписи під скаргою підробляли. А тут справа в тому, що було 19 підписів проти нового директора, однак 9 людей потім відмовилсия від них, як розповідають, що їм погрожував керівник спортшколи судами і великими штрафами за моральні збитки», - розповідає лучанка Леся Звалинська.

Вона додає, що й далі будуть продовжувати боротьбу, але якщо й інші батьки детій із секції дзюдо підтримуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 37
Боксер ДЮСШ №2 Показати IP 5 Серпня 2014 21:54
Очевидно Марчук і та Ганна, тренер дзюдо,що давала коментар, -має багато грошей для проплачування цього змісту статтей. Чесно, смішно читати, що ви тут пишете. " Панчук хоче анулювати секцію дзюдо", і т.д..Скільки було проведено змагань і на якому рівні в секції Дзюдо в 2013-2014рр., скільки зроблено для школи, дітей-спортменів,і скільки ще робиться.А колишній директор, пенсіонер, злодій, п яниця, все не може заспокоїтись, хочете ще побудувати будинок за рахунок розкрадання державних коштів Микола Федосійович?!!
до проплаченого бокс до Боксер ДЮСШ №2 Показати IP 5 Серпня 2014 23:58
тобі мізки усі на рингу вибили! Підмазуєшся до нового директора, а той доки "діла" крутить і з орендою і з дзюдоїстами. та це все дурість: хто більший п'яниця з директорів, проблема в тому, що дітям не дають можливості займатися спортом !!
Батько Дзюдаїста до до проплаченого бокс Показати IP 6 Серпня 2014 09:55
Дітям не дають займатися спортом, шановний ви хоть раз були на тренуванні дітей, ви бачили,який вигляд вона тепере має, чи цю школу ви тільки 1-й раз на фото цієї статті побачили.Весь батьківский комітет добре пам ятає, що зробила тренер дзюдо останній раз на зборах батьків, "підпишіться під одним, а я напишу зовсім інше", взагалі не розуміє, чому такого тренера, ще тримають на посаді.Придівіться спочатку до своїх лав!
Дзюдо до Батько Дзюдаїста Показати IP 6 Серпня 2014 10:09
Це точно, підтримую Вас!!!
друже до до проплаченого бокс Показати IP 6 Серпня 2014 15:52
Ти мабуть в долі, якщо знаєшь хто чим крутить.Може общаг тримаєш. То вкладай в ДЮСШ2.
Колишня працівниця до Боксер ДЮСШ №2 Показати IP 6 Серпня 2014 15:16
Повністю підтримую!!!!!!!!!!!!!!!
свій до Боксер ДЮСШ №2 Показати IP 6 Серпня 2014 18:28
Він тільки з греції з заробітків повернувся, ото звідки гроші.
масаж до свій Показати IP 9 Серпня 2014 16:10
Може пяточний масаж язиком вчився робити.
888 Показати IP 6 Серпня 2014 00:19
якщо в кармані два тт то нам пофіг карате,дайте цим к*рвам ригівським по пиці, слабо то попросіть Пашу він поможе, балаболи та сцикуни вср*ні , не можете за себе постояти.
Тренер ДЮСШ 2 до 888 Показати IP 6 Серпня 2014 09:56
Ваш режим тільки одне і вміє, іди не передову "ГЕРОЙ" разом зі своїм Пашею, можливо мізги в тебе вправляться!!!
999 до 888 Показати IP 6 Серпня 2014 18:32
прид*рок, там карате не має
Роме в нюх Показати IP 6 Серпня 2014 05:45
наш так называемый мер всюду видит лишь откат и навар, а шо с голоштанных да еще аполитичных спортсменов взять? Они ведь не боевики с Естета за интересы богатых буратин впрягатся не желают
Титушка до Роме в нюх Показати IP 6 Серпня 2014 09:37
да, в Естеті виховують тітушок, так вони на камери засвітилися коли були збори Луцьктепла і киричук їх найняв. Не спортсмени, а продажні с***, ще й міськрада їм зал дає безплатно, а за це вони Романюку помагають діда діліть!!! С*ки продажні!!
батьківсікий комітет Показати IP 6 Серпня 2014 13:14
Звернення 5 батьків, не є позиція батіківського комітету школи. На загальних зборах батьків всіх навчалтьних груп Вам дали зрозуміти, що тепер в ДЮСШ-2 є ще крім дзюдо 6 відділень, які в перше почули що їх дітей також можна відправляти безкоштовно на відпочинок. Раніше тільки дзюдо. 650 батьків влаштовує АДМІНІСТРАЦІЯ на чолі з директорм. А якщо вас не влаштовує, то ви можете обирати де займатись , залів достатньо. Школа стала однією із найкращіх за один рік.
Вуйко Показати IP 6 Серпня 2014 15:12
Да немає ніякого конфлікту... Журналіст приукрашує, він явно зацікавлений в висвітленні цієї ситуації з одного боку. Це ж видно із змісту статті... Зібралася купка батьків, старих друзей Марчука, із яким не продовжили контракт на посаді директора, ну дуже хочеться йому назад... І обливають брудом нового директора, адміністрацію да і всю школу. Не дають спокійно тренуватися учням і працювати працівникам.
Батьківський комітет Показати IP 6 Серпня 2014 16:15
Конфлікт дійсно є, просто дзюдоїсти в меншості і їх "з'їдають" інші.
батьківський комітет до Батьківський комітет Показати IP 6 Серпня 2014 18:12
Анна Квотнікова у вас конфлікт з Марчуком, от з ним і вирішуйте. Ще два тренери дзюдо працюють і не мають до Директора запитань. Вам колектив вже все побажав. Якщо директор всіх тренерів влаштовує. а 1 ні, то може королева під псевдонімом А.К. (Г.М Плотнікова) має щось подумати.........
новини до Батьківський комітет Показати IP 6 Серпня 2014 19:59
Конфлікт почався з Марчука, який залишився без роботи. Скористувався дурістю Квотніковоі , яка залишилася в колектив (тепер надіємося не надовго), Квотнікова розбурила батьків (тільки не розумних) Розумні батьки щасливі, що діти їхні здорові та займаються дзюдо в закладі. Перша ланка (під прикриттям двох інших та їх наївністю ) винесли цей бруд на все місто, та й самі опозорилися.... Думали щось змінити...Ще й мера чіпаєте .......Чи ви краще за нього закони знаєте? ВИ листи з помилками "дряпаєте"! З ВАС СМІЮТЬСЯ ВСІ нормальні люди, А через деякий час про вас просто за-бу-дуть! (когось вже). Прохання вихованцями та батьками школи не прикриватися.
Анонім до Батьківський комітет Показати IP 7 Серпня 2014 10:23
Конфлікт дійсно є... з головою!!!!!!!!!!! у двох чи трьох батьків дзюдо, друзів Марчука, у самого Марчука та у Квотнікової, чи Рвотнікової чи ще там як її тут називають.
Новини Показати IP 6 Серпня 2014 18:12
В штатному розписі школи нове прізвище: КВОТНІКОВА та НОВИЙ тренер Марчук.(і коли ж він ЗТУ став) певно в Греції присвоїли !!! Звідки Ви ЗвАлилися ? І взагалі, статейка нульова, це все вже старі плітки,які всім набридлі та нецікаві.Давайте щось новеньке.
ми за Вас Ганно Показати IP 6 Серпня 2014 18:18
Рвотнікова -дуже хороший тренер, стільки КМС підготувала! Переходьте будь - ласка в "Колос"
Сонце Показати IP 6 Серпня 2014 18:21
Я напекло Марчуку, і бредняк пише. Напиши як ДЮСШ2 обкрадав, і у влади кошти отримав і у ФДзюдо Волині і на вікна і на підвісні потолки, а будино в Крупі ріс та ріс, тільки підливав бюджетними грошима.
помічник до Сонце Показати IP 6 Серпня 2014 20:00
Треба перевірити факти, грошей виділили багато а толку мало. МФМ тільки приходить і розповідає кого маємо підтримувати, а як змагання не змогла. Може в утіль....старого!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
старий спортсмен Показати IP 6 Серпня 2014 18:50
А що це зараз такий фасад дюсш. Кля ти в ж.пі. Дай спокій школі, ти все витяг з неї, навіть ржаві гвозді спі.див. Ти не приписуй собі заслуг, ТИ НІЯКИЙ ТРЕНЕР, ТИ В.РІШКА І В.УН.
999 до старий спортсмен Показати IP 6 Серпня 2014 18:58
Ви праві..............
новини Показати IP 6 Серпня 2014 18:56
Шановна Леся ЗвАлинська! Всі працівники школи у відпустках, що продовжується? Який тиск? Хто Вам на що тисне? Яким боком Вас ставлять в кут?
1 до новини Показати IP 9 Серпня 2014 13:31
коментар було видалено
Сусід Показати IP 6 Серпня 2014 19:03
Я її бачив вона хвора і не адекватна та Леся
Колишній товариш Показати IP 6 Серпня 2014 19:03
марчук ти завжди переманював дітей до себе і потім всіх загубив. як тренер ти 000000000000000000. тебе ні одна школа не хоче брати, бо ти склочник і вр.н. ти тільки дивишся як сп.здити. короче олйух. недавно заходив в школу, то колектив навіть згадувати не хоче таку гидоту. одна тільки за тебе залишилась як кажуть рвотнікова- шмандовка.
мама вихованця Показати IP 6 Серпня 2014 20:14
Вперше чую що директор тисне на батьків. Як не придеш до школи директор завжди привітаеться, поставив телевізор в фоє , завжди запитає чи все подобаться, поставив скамейку і поставив кавовий-чай апарат щоб краще було чекати дітей коли вони на тренуванні з дзюдо. БРЕД ПРО ДИРЕКТОРА.
за нового директора! до мама вихованця Показати IP 7 Серпня 2014 20:30
А й правда,при новому директорі школа стала привітнішою та веселішою.Шкода,що мало таких людей,які думають про дітей,про умови в яких вони тренуються!Та,звичайно,шкода,що є багато людей,які думають*як збагатитися* та *як добудувати свій будинок* за гроші влади,а не про своїх учнів!!
ха-ха Показати IP 6 Серпня 2014 20:33
Чому журналісту перед публікацією не прийти в школу за роз ясненням. Може марчук п...філ. НАДРУКУЙТЕ.... ПОТІМ ХАЙ ВІДМАЗУЕТЬСЯ.
спортдзюдо Показати IP 6 Серпня 2014 21:39
мама пише що син в першому класі. На дзюдо приймають з 8 років. Може мама трохі ліпіни, а може син пішов у 8 років у 1 клас.(а може провчився вже 2 рокі в 1 класі). Скільки коштує очернити людей? ВН дай відповідь?.
набридло Показати IP 7 Серпня 2014 20:41
знову...,знову....,знову...................деяким дзюдоїстам немає чим зайнятися.....Який тиск на тренерів, який тиск на дітей? Колишній директор ніяк не може заспокоїтися.....
ха-ха-ха до набридло Показати IP 7 Серпня 2014 20:45
А може у колишнього директора якась стройка не завершена......
стаття -фуфло!!!!! Показати IP 7 Серпня 2014 20:56
Цікаво,новий директор змінив умови в школі на краще,покращив умови для очікування дітей,навіть на фотографії видно,що фасад школи аж "кличе" займатися спортом.Щось колишній директор не дуже поспішав змінювати умови школи і т.д.
зовнішня булка Показати IP 7 Серпня 2014 21:54
Може там невдаха Грицюняк, та селюх терешкевич мутить з Марчуком. НЕВДАХІ!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus