USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Батьки «бойкотують»: директор спортшколи в Луцьку «вперше чує»

28 Травня 2014 08:00
Батьківський комітет спортшколи скаржиться, що до їх чад приходять педагоги на підпитку, а окремим дітям взагалі незаконно відмовляють у навчанні. Однак про це керівник ДЮСШ №2 «вперше чує».

Колективну скаргу невдоволені батьки принесли Луцькому міському голові Миколі Романюку. Попередньо її направляли й в прокуратуру.

«Ми - батьки учнів секції дзюдо ДЮСШ №2, просимо Вас здійснити люстрацію стосовно її директора Валерія Панчука, якого незаконно призначили на цю посаду представники Партії Регіонів за часів злочинного режиму Віктора Януковича – у серпні 2013-го року. Він робив все, аби секцію дзюдо анулювати у нашій школі. На роботу взяв тренера, який з’являється п'яним на роботу, а через пияцтво часто не приходить на тренування. Окрім того, директор спортшколи не включає до списку учнів тих дітей, які вже роками займаються в секції дзюдо. Також дітям відмовляє у навчанні. Були випадки, коли Панчук принижував тренерів секції дзюдо та погрожував їх звільнити. З метою власного збагачення директор ДЮСШ №2 здає в оренду тренажерні зали, сауни заможним людям, а виручені кошти не обліковує й привласнює», - обурюються у заяві лучани.


Батьки й тренери, які прийшли до Романюка, скаржаться, що, окрім незаконних дій, Валерій Панчук чинить на них тиск, погрожуючи. Зокрема, з їх слів, викликає до себе по-одному й залякує штрафами розміром 50 тисяч гривень за наклеп. Кажуть, що вже семеро батьків відмовилися від свого підпису під загальною заявою.

Почувши скарги, міський голова при батьках зателефонував начальнику управління освіти Луцькради Олегу Гребенюку.

«Хай директор свій пил трохи охолодить. Якщо він себе буде так вести й далі, то директором йому не бути», - перемовився з головним освітянином Луцька Микола Романюк.

Учасник конфліктної ситуації, батько вихованців спортшколи, Андрій Михальчук каже, що таки дійсно Панчук поводить себе неправомірно.
«Моїх двоє дітей ходять на секцію дзюдо, колишній директор Микола Марчук тренував їх, а зараз його не допускають у спортзал. Окрім того, що новий директор не дає можливості вести тренерську роботу, він ще й не дозволяє займатися дітям. Таких - біля 10», - розповідає Андрій Михальчук.

З приводу конфліктної ситуації Інформаційне агентство Волинські Новини звернулося за коментарем до головного героя цих подій – директора ДЮСШ №2 Валерія Панчука.

Чи дійсно є проблеми з тренерським складом, пияцтвом на роботі й незаконним обігом грошей? У спортшколі постійно казали, щоб журналіст зателефонував через півгодини, бо керівник не на місці. Під кінець робочого дня Валерія Панчука все ж вдалося почути. Однак жодних коментарів з приводу конфліктної ситуації він не надав, мовляв, "дзвоніть в управління освіти – там усе розкажуть". Про те, що є колективна скарга від батьків, керівник спортшколи зауважив: «Я вперше чую», потому повідомив, що у нього нарада й поклав слухавку.

Своєю чергою, Олег Гребенюк повідомив, що таки дійсно внутрішнє розслідування конфлікту відбулося, однак жодних порушень не виявили.

«Відбулися збори. 98% працівників ДЮСШ №2 підписалися під заявою, що підтримують нового директора. Щодо оренди й грошових надходжень, то це все на офіційному рівні, є необхідні документи про оренду. Щодо колишнього керівника і його тренерської діяльності, то з ним закінчився контракт, він - людина пенсійного віку, й ми підписали договір з новим тренером, якого рекомендувала федерація дзюдо. Ми провели розслідування цього конфлікту, провели атестацію працівників спортшколи – усе гаразд», - пояснює Олег Гребенюк.

Чиновник пообіцяв, що письмову відповідь надішле в міськраду, батькам і в прокуратуру вже цього тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 190
Дзюдоїст Показати IP 28 Травня 2014 09:23
Батьки правду кажуть ! Міськрада його й кришує !
батько до Дзюдоїст Показати IP 8 Червня 2014 12:20
650 батьків його кришують.
мати до батько Показати IP 8 Червня 2014 19:11
По за списками ще 200 батьків кришує.
Луцьк Показати IP 28 Травня 2014 09:30
Знайшли до кого йти за допомогою, до Романюка! І що, він вирішив питання? Будуть знову відписки! І взагалі нащо та мова "..призначили на цю посаду представники Партії Регіонів за часів злочинного режиму Віктора Януковича – у серпні 2013-го року" А мера хто вибирав? Самі вибирають, а потім винуватий хтось інший.
ТРЕНЕР Показати IP 28 Травня 2014 09:55
Звернення батьківського комітету, це повний абсурд. Хто його писав, хоч мав би якийсь звязок з реальністю. І взагалі більшість батьків неставили свої підписи під цим звернененям, хтось дуже розумний підробив підписи, за це мають понести кримінальну відповідальність. А чому невраховують думку членів батьківського комітету з інших видів спорту, тренерського складу, які задоволенні роботою діючого керівника, і яких набагато більше ніж кілька недолугих членів батьківського комітету відділення дзюдо.
белое крыло Показати IP 28 Травня 2014 09:58
Ну почему вы такие тугие) а где был цей толсто рожой БАТЬКО..когда там занималась групировка Москвича....А))) ..он патриотично наедал себе табло.Где он был когда там были разборки с бригадой......А))))он опять пил пиво и жрал макароны....Нужно было тогда прийти на помощь Марчуку.Но пришли другие люди А тебя Мы не видели.И теперь их там нет.Еще были супер хокеисты которые тоже пошли в открытый конфлик...АУ батько где ты был.сидел в сартире)))) Ну и еще..где ты был когда Климчук хотел приватизировать и построить там комерцию....мы тебя не видели в министерстве...а теперь ты жалуешься......ну и к справке((( у нас нет ДЗЮ_ДО...кто последний чему то мог научить то это Сучилов.В..и все. умерло когда Кривицкий все просрал..а сейчас вас много развелось не довольных и ущемленных.
андрій до белое крыло Показати IP 28 Травня 2014 18:09
непю і ніколи не пив .а займаюсь спортом .а ти хамло але що візьмеш з МОСКАЛЯ.
борець гр.-рим. до андрій Показати IP 28 Травня 2014 21:55
А ви директора в обличчя впізнаєте, чи вам все одно на кого бруд лити , аби бабло....... Скільки дають? може мене зацікавить.......
андрій до борець гр.-рим. Показати IP 28 Травня 2014 22:24
так він на збори не ходить .а за що бабло? якщо ціково за гроші тоді зрозумило чому написав.
борець гр.-рим. до андрій Показати IP 28 Травня 2014 22:40
В нас був....
андрій до борець гр.-рим. Показати IP 11 Червня 2014 22:35
в нас це вкого?
Романюку Показати IP 28 Травня 2014 10:25
Нездара Гребенюк сам собі не може ради дати ,завалив роботу освіти міста, яскравий приклад звільнення Марчука (доїдали його 2 роки Кравчук Святослав та спеціалісти управління освіти Волинець та Силка) , Гребенюк звільнив Марчука та призначив прапорщика Панчука без відповідної освіти. Міський голова на все закриває очі не хоче у всьому розібратись та покриває Гребенюка. Шкода , що не розуміє , яку свиню цей горе керівник підкладає йому на кожному кроці.
Тренер ДЮСШ 2 до Романюку Показати IP 28 Травня 2014 11:00
Якщо не маєте достовірних даних шановний і фактів, то нічого розпускати плітки. 1.Марчук відпрацював на посаді і пішов на пенсію, чому у нас повинні пенсіонери працювати і працювати, і інші достойні, які вкаладають гроші у спорт, шукають спонсорів, і всіляко допомогають молодим спортсменам,для того щоб Волинь мала рейтинг, не можуть виконати свою подальшу роботу. 2.Панчук В.В.має відповідну освіту, і він вже багато років-голова Федерації настільного тенісу на Волині, і саме завдяки йому про Волинських спортсменів по настільному тенісу почули і в інших обласних центрах, і в Києві зокрема.(зауважу,що Марчуку ніколи не посилав спортсменів на змагання, оскільки йому потрібні були кошти, щоб добудувати свій "скромний" будинок, а в спортивному залі не було навіть відповідних умов для тренування,тікла криша, завалений туалет і т.д., тоді коли Панчук не будучи ще директором зробив ремонт в залі, відремонтував санвузол, поставив кабінки для спортсменів і т.д...----де тоді був "МАРЧУК"..) 3.Якщо ви люструєте нового директора, то спочатку пролюструйте Марчука, що він зробив для ДЮСШ 2.
Тренеру до Тренер ДЮСШ 2 Показати IP 28 Травня 2014 11:44
Марчука їли поїдом 2 роки, щоб звільнити місце під Панчука.Скільки йому крові випили в управлінні освіти звірюга Силка ,продажний Волинець.Могли Марчука гідно відправити на пенсію, а тоді призначати людину ,яка стояла в резерві на цю посаду. Але виконали команду Кравчука призначили людину з вулиці, точно так само як і директора 24 школи Романюк призначив СПЕЦІАЛІСТА без категорії Грінчук Юлію - ДИРЕКТОРОМ .Сором Романюку за такі призначення. Працювала з ним в штабі от і зробив царський подарунок з подачі Вербича. Позорисько , а не кадрові призначення.
ДЮСШ до Тренеру Показати IP 28 Травня 2014 11:56
Дуууууууууууууууууууже тяжко було Марчуку відірватися від "кормушки"!!!!! Слава Богу, в 63 роки пішов на заслужений відпочинок... УРААААААААААААААААААА!!!!! Пішов дуже негарно.... І недостойно.... А Тетяна Олександрівна дуже досвічений спеціаліст та ПРЕКРАСНА людина, і ми її дуже поважаємо, так як і Волинця Юрія Йосиповича!!!!. А ВИ, ТРЕНЕРУ, ЗАЗДРІТЬ, ЩО У СПОРТИВНІЙ ШКОЛІ НАРЕШТІ НАСТАВ ЛАД І ПОРЯДОК!!!!!!!!!!!!!
Знаю до ДЮСШ Показати IP 28 Травня 2014 12:17
ЩО силка що волинець - люди сумнівних моральних якостей . Як би вони себе не поважали і не відстоювали, але в людей полярна думка.
Правда до ДЮСШ Показати IP 28 Травня 2014 12:37
За принцимом пенсіонер потрібно відправити на заслужений відпочинок Кравчука Святослава, Ольхович директора школи №22, Ковальчука директора школи №21 та ще як мінімум зо 5 директорів та й половину завідуючих.То чому світ клином зійшовся на Марчуку ?
РОМАНЮКУ до Тренеру Показати IP 28 Травня 2014 12:46
ЯК ВИ МОГЛИ ВЧИТЕЛЯ МАЛЮВАННЯ БЕЗ КАТЕГОРІЇ ГРІНЧУК ПРИЗНАЧИТИ ДИРЕКТОРОМ ЛІЦЕЮ ??? скільки це ж потрібно було в...ти...
1 до РОМАНЮКУ Показати IP 28 Травня 2014 13:11
Свита робить короля назвіть хоч одне вдале призначення Романюка ? Слабкі керівники Гудима,Лаба,Гнатів,Гребенюк і т.д
2 до 1 Показати IP 28 Травня 2014 21:58
директор спортшколи-2. ++++++++++++++++++
24 до РОМАНЮКУ Показати IP 28 Травня 2014 17:41
Попередники Грінчук Юлії були професіонали з великої літери Мишковець,Калуш, Скороход,Гучак .З ними заклад розвивався.А призначили людину ,яка на їх фоні ВЕЛИКИЙ НУЛЬ.
1 до Романюку Показати IP 28 Травня 2014 11:03
Звідки данні , що прапор. Я знаю майор, десь в 1992р закінчив службу.Супер мужик. Все робить для дітей.
ДЮСШ до Романюку Показати IP 28 Травня 2014 12:19
Його доїсиш... Він сам ще кого-хоч доїсть.... Бідненький....
ДЮСШ до ДЮСШ Показати IP 28 Травня 2014 12:20
Марчука, в смислі....
Батькі Показати IP 28 Травня 2014 10:47
А половина підписів батьків підробленна. Чому автор не запитав батьків? Замовлена статейка.
Батько Дзюдаїста до Батькі Показати IP 28 Травня 2014 11:13
Розкажу тим хто читає, цю замовлену статтю-- Я батько хлопчика,який відвідує цю секцію, звичайно коли був призначений новий директор, ми були дуже задоволені, оскільки думали, що секцію дзюдо занепаде.Але в мого сина проходять тренування і проводяться змагання.Тренерка дзюдо зібрала батьків напередодні і попросила поставити підписи, та зміст документа аж ніяк не стосувався директора ДЮСШ І коли батьківський комітет визвали щоб прокоментувати заяву, ми чесно були шоковані---як нас обманула тренерка, мало того ми не маємо взагалі ніяких претензій до Панчука В.В.- про що і написали слідуючі відповіді(звичайно журналіст цього видання- ненароком забув про них згадати.....надавши "достовірну" інформацію!!!!!!
Анонім до Батькі Показати IP 28 Травня 2014 14:57
Напишіть ще, шановний журналісте, що батьки, ставили підписи на чистому аркуші паперу, який потім підкріпили до опублікованої Вами заяви.... Більша частина батьків підписувалися під протоколом батьківських зборів відділення дзюдо ;-(((( Отак... Чому підписи батьків не йдуть одразу за змістом листа, а на чистому аркуші (як видно з відсканованого документу, місця там достатньо після останньої печатки, майже цілий аркуш)...
Анонім до Батькі Показати IP 28 Травня 2014 14:57
Напишіть ще, шановний журналісте, що батьки, ставили підписи на чистому аркуші паперу, який потім підкріпили до опублікованої Вами заяви.... Більша частина батьків підписувалися під протоколом батьківських зборів відділення дзюдо ;-(((( Отак... Чому підписи батьків не йдуть одразу за змістом листа, а на чистому аркуші (як видно з відсканованого документу, місця там достатньо після останньої печатки, майже цілий аркуш)...
Сучилов Показати IP 28 Травня 2014 10:58
Это один из руководителей который поддерживает дзюдо. За пол года провел 2 чемпионата ДЮСШ-2 по дзюдо. При Марчуке М.Ф. один раз в год, хоть он дзюдоист. Спасибо надо сказать, что сделал из школы конфетку. При старом страшно было зайти, все крал. Коллектив подтвердит. Плотникова А.М. понятия не имеет в дзюдо, а розряды купленны. Только и умеет с Марчуком грязью обливать. Значит этот директор , что-то делает раз к нему столько внимания. Придите в школу и спросите коллектив!!!
Анонім до Сучилов Показати IP 28 Травня 2014 12:09
Підтримую! Чому ніхто не питає думку трудового колективу і решти батьків інших ШЕСТИ видів спорту, які культивуються в ДЮСШ????????? Окрім батьків тих дітей, які підписували заяву на ім'я міського голови, є ще 600 дітей і їх батьків!!!!!!!!
Ганс до Сучилов Показати IP 28 Травня 2014 23:23
Вокзал чемодан Россия, москалику.
украінець до Ганс Показати IP 28 Травня 2014 23:33
коментар було видалено
Ганс до украінець Показати IP 28 Травня 2014 23:55
Прізвище саме за себе говорить.
Сосед Показати IP 28 Травня 2014 11:16
Даже сейчас стоят леса возле спортшколы. Видно директор что то делает. Весь дом (школа прилегает к дому)довольный, навел такой порядок возле спортшколы, что мы завидуем. Таких хотим видеть при власти...
Спортсмен Показати IP 28 Травня 2014 11:16
Доречі зал, що на фото-відремонтував Панчук, при Марчуку зал був іншого гатунку!!!!!
Працівники Показати IP 28 Травня 2014 11:33
Як не соромно Вам, шановні батьки та тренер-викладач відділення дзюдо Плотнікова Ганна Миронівна! Ваші діти займаються в прекрасних умовах, на безоплатній основі, зі всіма зручностями. А Ви, Ганна Миронівна, 20 років при Марчуку за кошти школи, які він крав 25 років, перебуваючи на посаді директора спортивної школи, їздили на роботу та з роботи, возили своїх дітей в школу та садочок, в село Струмівка і в Крупу на шкільному службовому рафіку, за кошти школи, та вивозили учнів лише свого відділення за кошти управлінь і за кошти держави, а Ви, батьки, не знаючи того, здавали на поїздки великі суми грошей, які Микола Марчук та Плотнікова Ганна ділили між собою і купували по закінченні змагань собі побутову техніку, вводячи Вас в оману. Вас можна зрозуміти, Ганна Миронівна! Колись Ви жили дуже прекрасно, маючи 44 години тижневого навантаження, протягом багатьох років проводячи тренування, сидячи на лавці... А тепер колектив очолює людина, яка здатна навести порядок (якого не було 25 років з дня заснування школи), яка за короткий термін своєї роботи зробила набагато більше для дітей та працівників, ніж було зроблено колишнім директором за весь час "його керування", і Вам це не подобається?! Микола Марчук, перебуваючи в неадекватному стані алкогольного сп'яніння, по закінченні свого строковго договору, покинув школу, не передавши майно новому директору, "обклав матом" весь колектив, який в цей день перебував на роботі, назвавши "зрадниками", повивозивши майно школи, а саме: дерев'яну вагонку, якою були обшиті стіни кімнати засідань та оголив радіатори в спортивних залах (на сьогоднійшій день ця вагонка служить шикарною альтанкою біля двоповерхового особняку в селі Крупа)... Опустився до того, що повиносив шкільний інвентар та драбини! ГАНЬБА!!!! ЦЕ ЗНАЄ ВСЯ БАЛКА!!! Гуманітарну допомогу ( одяг, зуття), яку отримувала школа продавав. Приймав на посади тренерів за немалі гроші. Ви й надалі хочете щоб в колективі працював злодій??? Плотнікова, залишившись в колективі, без підтримки колишнього директора, провокує батьків і учнів, надаючи їм недостовірну інформацію щодо В.В. Панчука, а батьки, не маючи фактів, безпідставно та необгрунтовано, звинувачують людину, яка є порядним, коректним, врівноваженим керівником, який виконує свої професійні обов'язки на високому рівні, користується підтримкою та повагою у 98 % працівників трудового колективу (виключення - Плотнікова). Валерій Панчук, виходячи зі складної ситуації, яка є на сьогодні у нашій державі, робить все для дітей, для їх розвитку та створює належні сучасні умови для навчання учнів та роботи працівників, відновлюючи збитки, які наніс школі Марчук, залишивши її в "убогому стані". ДЮСШ №2 є позашкільним навчальним закладом спортивного профілю, в якому учні мають набувати навички здорового способу життя та здобувати позашкільну освіту, а не брати участь в " Марчуківських і Плотніковських" плітках, які використовують їх в своїх особистих та корисних цілях. Схаменіться нарешті, не дескридитуйте заклад та дайте людям нормально працювати і виконувати свої обов'язки. Колектив й надалі буде підтримувати директора закладу Панчука Валерія Валерійовича і категорично проти неправдивих фактів, викладених у заяві батьківського комітету відділення дзюдо, на ім'я міського голови Романюка М.Я.!!!
Колишній працівник до Працівники Показати IP 28 Травня 2014 11:56
А ви забули, що колись червону рибу Марчука попросили в управління спорту в Київ передати. А воно п"яне сидить в кабінеті (на штанах пляма, бо не встиг добігти до туале..) і каже що це йому дали. Ото вже любив красти.....
Анонім до Колишній працівник Показати IP 28 Травня 2014 11:59
То точно...
Ганс до Колишній працівник Показати IP 28 Травня 2014 23:21
До якого ступеня, маразму треба зганьбити свою совість щоб таке написати. PS: Не осохла рука в тебе?
Колишній працівник до Ганс Показати IP 28 Травня 2014 23:30
Це правда.......... Питайте тренерів........ Алкаш........
anonim до Працівники Показати IP 5 Червня 2014 20:55
Які ж ви люди тварюки таке писати. Невже дочекаюсь коли на вас зійде кара Божа, а вона зійде дуже швидко. Так зрозуміло, в школі просто з'явилась нова королева, за які заслуги????
МС дзюдо до anonim Показати IP 8 Червня 2014 11:50
Що Миколка, думав б**нув і вітер відніс. Але побачив, що і Ганну вонь застала. Тепер ти побачив, що ти вартий як директор. Навіть рідні твої тебе не підтримують....... Ні одна школа не бере супер тренера, бо тільки і вмієш краст.
Працівники Показати IP 28 Травня 2014 12:09
Як не соромно Вам, шановні батьки та тренер-викладач відділення дзюдо Плотнікова Ганна Миронівна! Ваші діти займаються в прекрасних умовах, на безоплатній основі, зі всіма зручностями. А Ви, Ганна Миронівна, 20 років при Марчуку за кошти школи, які він крав 25 років, перебуваючи на посаді директора спортивної школи, їздили на роботу та з роботи, возили своїх дітей в школу та садочок, в село Струмівка і в Крупу на шкільному службовому рафіку, за кошти школи, та вивозили учнів лише свого відділення за кошти управлінь і за кошти держави, а Ви, батьки, не знаючи того, здавали на поїздки великі суми грошей, які Микола Марчук та Плотнікова Ганна ділили між собою і купували по закінченні змагань собі побутову техніку, вводячи Вас в оману. Вас можна зрозуміти, Ганна Миронівна! Колись Ви жили дуже прекрасно, маючи 44 години тижневого навантаження, протягом багатьох років проводячи тренування, сидячи на лавці... А тепер колектив очолює людина, яка здатна навести порядок (якого не було 25 років з дня заснування школи), яка за короткий термін своєї роботи зробила набагато більше для дітей та працівників, ніж було зроблено колишнім директором за весь час "його керування", і Вам це не подобається?! Микола Марчук, перебуваючи в неадекватному стані алкогольного сп'яніння, по закінченні свого строковго договору, покинув школу, не передавши майно новому директору, "обклав матом" весь колектив, який в цей день перебував на роботі, назвавши "зрадниками", повивозивши майно школи, а саме: дерев'яну вагонку, якою були обшиті стіни кімнати засідань та оголив радіатори в спортивних залах (на сьогоднійшій день ця вагонка служить шикарною альтанкою біля двоповерхового особняку в селі Крупа)... Опустився до того, що повиносив шкільний інвентар та драбини! ГАНЬБА!!!! ЦЕ ЗНАЄ ВСЯ БАЛКА!!! Гуманітарну допомогу ( одяг, зуття), яку отримувала школа продавав. Приймав на посади тренерів за немалі гроші. Ви й надалі хочете щоб в колективі працював злодій??? Плотнікова, залишившись в колективі, без підтримки колишнього директора, провокує батьків і учнів, надаючи їм недостовірну інформацію щодо В.В. Панчука, а батьки, не маючи фактів, безпідставно та необгрунтовано, звинувачують людину, яка є порядним, коректним, врівноваженим керівником, який виконує свої професійні обов'язки на високому рівні, користується підтримкою та повагою у 98 % працівників трудового колективу (виключення - Плотнікова). Валерій Панчук, виходячи зі складної ситуації, яка є на сьогодні у нашій державі, робить все для дітей, для їх розвитку та створює належні сучасні умови для навчання учнів та роботи працівників, відновлюючи збитки, які наніс школі Марчук, залишивши її в "убогому стані". ДЮСШ №2 є позашкільним навчальним закладом спортивного профілю, в якому учні мають набувати навички здорового способу життя та здобувати позашкільну освіту, а не брати участь в " Марчуківських і Плотніковських" плітках, які використовують їх в своїх особистих та корисних цілях. Схаменіться нарешті, не дескридитуйте заклад та дайте людям нормально працювати і виконувати свої обов'язки. Колектив й надалі буде підтримувати директора закладу Панчука Валерія Валерійовича і категорично проти неправдивих фактів, викладених у заяві батьківського комітету відділення дзюдо, на ім'я міського голови Романюка М.Я.!!!
Чуйка до Працівники Показати IP 28 Травня 2014 22:25
Я чув , що Плотнікова квартирку свою здає, налог не платить, а сама на дачі жує. Підскажіть адресу, я в ДПІ підскажу. Державу грабує, а пенсії нема чим платити.
добродій до Чуйка Показати IP 8 Червня 2014 15:53
в спортшколу завітайте. все дамо.
скопіював,---щоб не Показати IP 28 Травня 2014 12:23
Батько Дзюдаїста до Батькі Сьогодні 11:13 відповісти +7-0 Розкажу тим хто читає, цю замовлену статтю-- Я батько хлопчика,який відвідує цю секцію, звичайно коли був призначений новий директор, ми були дуже задоволені, оскільки думали, що секцію дзюдо занепаде.Але в мого сина проходять тренування і проводяться змагання.Тренерка дзюдо зібрала батьків напередодні і попросила поставити підписи, та зміст документа аж ніяк не стосувався директора ДЮСШ І коли батьківський комітет визвали щоб прокоментувати заяву, ми чесно були шоковані---як нас обманула тренерка, мало того ми не маємо взагалі ніяких претензій до Панчука В.В.- про що і написали слідуючі відповіді(звичайно журналіст цього видання- ненароком забув про них згадати.....надавши "достовірну" інформацію!!!!!!
Працівники-копія Показати IP 28 Травня 2014 12:24
Працівники Сьогодні 12:09 відповісти + 3 - 0 Як не соромно Вам, шановні батьки та тренер-викладач відділення дзюдо Плотнікова Ганна Миронівна! Ваші діти займаються в прекрасних умовах, на безоплатній основі, зі всіма зручностями. А Ви, Ганна Миронівна, 20 років при Марчуку за кошти школи, які він крав 25 років, перебуваючи на посаді директора спортивної школи, їздили на роботу та з роботи, возили своїх дітей в школу та садочок, в село Струмівка і в Крупу на шкільному службовому рафіку, за кошти школи, та вивозили учнів лише свого відділення за кошти управлінь і за кошти держави, а Ви, батьки, не знаючи того, здавали на поїздки великі суми грошей, які Микола Марчук та Плотнікова Ганна ділили між собою і купували по закінченні змагань собі побутову техніку, вводячи Вас в оману. Вас можна зрозуміти, Ганна Миронівна! Колись Ви жили дуже прекрасно, маючи 44 години тижневого навантаження, протягом багатьох років проводячи тренування, сидячи на лавці... А тепер колектив очолює людина, яка здатна навести порядок (якого не було 25 років з дня заснування школи), яка за короткий термін своєї роботи зробила набагато більше для дітей та працівників, ніж було зроблено колишнім директором за весь час "його керування", і Вам це не подобається?! Микола Марчук, перебуваючи в неадекватному стані алкогольного сп'яніння, по закінченні свого строковго договору, покинув школу, не передавши майно новому директору, "обклав матом" весь колектив, який в цей день перебував на роботі, назвавши "зрадниками", повивозивши майно школи, а саме: дерев'яну вагонку, якою були обшиті стіни кімнати засідань та оголив радіатори в спортивних залах (на сьогоднійшій день ця вагонка служить шикарною альтанкою біля двоповерхового особняку в селі Крупа)... Опустився до того, що повиносив шкільний інвентар та драбини! ГАНЬБА!!!! ЦЕ ЗНАЄ ВСЯ БАЛКА!!! Гуманітарну допомогу ( одяг, зуття), яку отримувала школа продавав. Приймав на посади тренерів за немалі гроші. Ви й надалі хочете щоб в колективі працював злодій??? Плотнікова, залишившись в колективі, без підтримки колишнього директора, провокує батьків і учнів, надаючи їм недостовірну інформацію щодо В.В. Панчука, а батьки, не маючи фактів, безпідставно та необгрунтовано, звинувачують людину, яка є порядним, коректним, врівноваженим керівником, який виконує свої професійні обов'язки на високому рівні, користується підтримкою та повагою у 98 % працівників трудового колективу (виключення - Плотнікова). Валерій Панчук, виходячи зі складної ситуації, яка є на сьогодні у нашій державі, робить все для дітей, для їх розвитку та створює належні сучасні умови для навчання учнів та роботи працівників, відновлюючи збитки, які наніс школі Марчук, залишивши її в "убогому стані". ДЮСШ №2 є позашкільним навчальним закладом спортивного профілю, в якому учні мають набувати навички здорового способу життя та здобувати позашкільну освіту, а не брати участь в " Марчуківських і Плотніковських" плітках, які використовують їх в своїх особистих та корисних цілях. Схаменіться нарешті, не дескридитуйте заклад та дайте людям нормально працювати і виконувати свої обов'язки. Колектив й надалі буде підтримувати директора закладу Панчука Валерія Валерійовича і категорично проти неправдивих фактів, викладених у заяві батьківського комітету відділення дзюдо, на ім'я міського голови Романюка М.Я.!!!
А до Працівники-копія Показати IP 28 Травня 2014 15:23
Треба вже не Панчуком, а мабудь Марчуком продовжити займатись.А то в Грецію втече. Він під кримінальни впровадженням ще ходить. Просьба в прокуратуру написати про діяльність Марчука.
Анонім до А Показати IP 28 Травня 2014 16:22
Да-да, шановний журналісте... Треба показувати дві сторони медалі;-))
Сучилов копия Показати IP 28 Травня 2014 12:28
Это один из руководителей который поддерживает дзюдо. За пол года провел 2 чемпионата ДЮСШ-2 по дзюдо. При Марчуке М.Ф. один раз в год, хоть он дзюдоист. Спасибо надо сказать, что сделал из школы конфетку. При старом страшно было зайти, все крал. Коллектив подтвердит. Плотникова А.М. понятия не имеет в дзюдо, а розряды купленны. Только и умеет с Марчуком грязью обливать. Значит этот директор , что-то делает раз к нему столько внимания. Придите в школу и спросите коллектив!!!
копія Показати IP 28 Травня 2014 12:35
Колишній працівник до Працівники Сьогодні 11:56 відповісти+ 2- 0 А ви забули, що колись червону рибу Марчука попросили в управління спорту в Київ передати. А воно п"яне сидить в кабінеті (на штанах пляма, бо не встиг добігти до туале..) і каже що це йому дали. Ото вже любив красти.....
журналіст незалежний Показати IP 28 Травня 2014 12:38
А в нас всі копії є переписки. Ігорю в Одесу переправимо.
незалежний журналіст до журналіст незалежний Показати IP 28 Травня 2014 13:28
Да, не за це стояв майдан, щоб журналіст видаляв думки людей. Дайте прізвище журналіста, щоб всі знали. Може він і сам дотямить, що правда і тільки правда, для ЖУРНАЛІСТА ГОЛОВНЕ. Я не знаю суті статі , але якщо треба спілка журналістів допоможе розібратись.
Анонім до незалежний журналіст Показати IP 28 Травня 2014 14:37
Підтримую... Чому не підписали прізвище журналіста, який написав "цю статтю"???? Ау......
недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 12:50
Але все-таки чому теперішній директор призначений на посаду без відповідної освіти??? Порушення закону для своїх (чула про його родинні зв"язки з губернатором) дозволяється??? ПіСі: Для тих, хто каже, що освіту має, то не будьте голослівними - вкажіть навчальний заклад і рік закінчення
Добрий пан до недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 12:56
А фонтан с лебедями?!
Анонім до недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 13:07
Ви, мабуть, погано поінформовані про відповідність освіти В.В. Панчука... Явно, з чуток ;-((((
недобра пані до Анонім Показати IP 28 Травня 2014 15:01
Попросила вказати коли і який навчальний заклад закінчив. Не можете???
Анонім до недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 15:08
Дивіться коментарі Доброї феї.... Там все зрозуміло написано.
Добра фея до недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 13:13
Зверніться хто його призначав. Вони дадуть вам усе. Ганно то ВИ? Будьте доброю.
спортсмен до недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 14:03
А ви слухаєте тільки все погане, а хороше в ваші вуха не влітає. А ви навколо себе подивіться, хто біля вас. Може колишні наркома.. з вами (а може не колишні). Ми чули.
спорт Показати IP 28 Травня 2014 13:14
а тренери по хокею його пидтримують
Анонім до спорт Показати IP 28 Травня 2014 13:17
Кого підтримують, уточніть, будьте добрі...
хокеісти до спорт Показати IP 28 Травня 2014 13:30
ДА, ДА і ДА. ПІДТРИМАЄМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добра фея до недобра до спорт Показати IP 28 Травня 2014 13:50
Ганно то ВИ?
шайба до спорт Показати IP 28 Травня 2014 15:16
А я помню, что Марчук нам дал продать коньки детям, которые пришли в школу как гуманитарка. А деньги лично ему отдали. А домик в Крупе все рос и рос.
батько хокеіста до спорт Показати IP 8 Червня 2014 13:39
100% підтримка..........
Батьки Ваших вихован Показати IP 28 Травня 2014 13:58
Миколо Феодосійовичу! Від Вас вітер віє........... Як Ви не розумієте, що назад дороги не має.Чому Ви не звернулися до інших спортивних шкіл чи відомств де функціонує вид спорту дзюдо? Ви б могли "піднімати " і виховувати спортсменів високого класу в ін.організації. Що? Нікуди не беруть тренера -професіонала? Чи не хочуть мати діло як з людиною? Бажаю Вам здоров'я і відпочивайте собі десь в Греції чи ще десь і дайте спокійно працювати людям в прекрасній, спокійній робочий обстановці, там де немає нецензури та т. ін., яку створює Валерій Валерійович для всіх працівників в школі.
батьки спортсменів ш до Батьки Ваших вихован Показати IP 28 Травня 2014 14:09
ПІДТРИМАЄМОООООООО!!!!!!!!!!!
Батьки вихованців до Батьки Ваших вихован Показати IP 28 Травня 2014 14:25
З Марчуком ніхто не хоче діла мати... Гарну має, видно, репутацію... З школи-інтернату погнали, як паршивого кота... І там обіс...........вся. А Ганна досі не може вийти з образу "Королеви школи", Ганна і Микола, Ваш час пройшов...ГУДБАЙ!!!!!!!!!!!!
Батько учня відділен Показати IP 28 Травня 2014 14:14
Не можливо зрозуміти, що цим дзюдоїстам потрібно?: мають класний зал в спорткомплексі, без перешкод займаються в тренажерному залі, в оздоровчих кімнатах. Варто нагадати, що зал для дзюдо при будівництві був розрахований для занять боксом, тим-більше, що бокс там був до 1990 року. А зараз де наші боксери тренуються у підвалах, без прибиральників, техпрацівників і результат у боксерів набагато вищий ніж у дзюдоїстів. Правильно було б віддати зал дзюдо, для занять боксом, як це і раніше передбачалося, а дзюдоїсти нехай йдуть у підвали займаються і тоді побачать, що їм дійсно нехватає клепки.
небайдужі Показати IP 28 Травня 2014 14:16
Бородатий мужик на фото, точно за гроші ходить. Він завжди п'яний з дітками ходить. Хай дякує, що за його дітками в школі слідкують, щоб не як батько були.
андрій до небайдужі Показати IP 28 Травня 2014 18:59
не пю, не куру .моє фото всі бочать, якщо є хоч одна людина яка мене бачила хочаб з пивом ДОВЕДІТЬ.А за моїх дітей не хвилюйтесь я сам розбирусь
мама дзюдоістки до андрій Показати IP 28 Травня 2014 21:42
в школі вас бачила в неадекватному стані *(не можу стверджувати, чи алко, чи обкуренн..), але що в неадекваті то точно.
андрій до мама дзюдоістки Показати IP 28 Травня 2014 22:51
я андрій проживаю пр відродження 12а кв 82 приходьте я доведу що я не пю не палю а ви мама брихло.
мама дзюдоістки до андрій Показати IP 28 Травня 2014 22:53
коментар було видалено
недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 15:11
Не кажу, що Марчук був хорошим директором і що Панчук - поганий керівник Я про те, що при призначенні Панчука на посаду, він не відповідав вимогам згідно Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу Я за справедливість
Справедливий до недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 15:18
Ганно, а ви звідки знаєте , відповідав, чи ні. Ви що директор?
недобра пані до Справедливий Показати IP 28 Травня 2014 15:47
Обізнана із законодавством, зокрема у сфері фізичного виховання та спорту
Справедливий до недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 16:19
Якщо б Ви були обізнані у сфері спорту, таких дурних питань би не задавали. Напишіть до Романюка звернення, нехай розкаже, як директорів призначають, за чиїм погодженням. Мер досвідчена людина і не взяв би на себе відповідальності порушувати закон мінсім' ямолодьспорту та Постанови Кабінету Міністрів України та Положення про ДЮСШ.
добра не пані до недобра пані Показати IP 28 Травня 2014 23:25
Вибачте!!! ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА правильно......
батьки хокей Показати IP 28 Травня 2014 15:27
Марчук ковзани продавав по 350 грн. за пару"дешево і сердито",
батьки Показати IP 28 Травня 2014 15:33
Ганя! Иди в подвал вместо боксеров и пиши письма вместе с шестью родителями дзюдо.
Адміністратор до батьки Показати IP 28 Травня 2014 22:07
В цьому є сенс, запропонуємо, якщо буде звернення колектива, та батьків.
родители дзюдо до ба до батьки Показати IP 7 Червня 2014 01:19
,, Вот где собака зарыта!всё таки под секцию дзюдо директор яму роет,проговорился ,
родитель 1 ГР. БОКС до родители дзюдо до ба Показати IP 7 Червня 2014 21:53
прогогворился, что опять дзюдо останется в школе,а бокс и гр.-борьба будут в подвалах ростить призеров УКРАИНЫ!!!!!!!!!!!!! МЫ НЕ ХОТИМ ЭТО ТЕРПЕТЬ......
бокс Показати IP 28 Травня 2014 22:11
Вже завтра починаемо готувати звернення батьків, та тренерів.
студент Показати IP 28 Травня 2014 22:51
Зі всіх випускників вузів у тойже рік закінчення ставлять директорами шкіл, скільки це коштує, на майбутнє? Питання до Міського відділу освіти.
працівник до студент Показати IP 28 Травня 2014 23:09
Прийдіть в ДЮСШ-2 вул. Мазепи 49-а, до коллектива і вам підскажуть, якій має бути директор і покажуть. Вчись Студент ....
студент до працівник Показати IP 7 Червня 2014 11:29
точно коллектив знає скільки треба дати?!
бувший вихованець Показати IP 28 Травня 2014 22:53
Незнаю яким Марчук був директором, але тренером був класним і не дати йому працювати це верх хамства нашої недолугої освіти.
чемпіон Марчука до бувший вихованець Показати IP 28 Травня 2014 22:55
Все було куплено і проплачено. Тренер 0.
спорт клас до бувший вихованець Показати IP 28 Травня 2014 23:01
Дали зал, татамі в ліцеї на Дубнівський. Але і там толку немає, діти розбіглись бо тільки скарги строчить. Хоче знов дюсш 2 обути в свої черевикі.......
Юра Показати IP 28 Травня 2014 22:54
Давайте хлопці! Ви також маєте право, поміняйтеся залами!. А де-хто хай спробує як ви чемпіонів у підвалі готувати!!!
андрій Показати IP 28 Травня 2014 23:02
за марчука ніхто не рвав. нехай пустить дітей з ліцею взал тренуватися
тренер з дзюдо до андрій Показати IP 28 Травня 2014 23:14
Діти з ліцею в дюсш-2 і займаються. Прийдіть ми надамо вам списки. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
андрій до тренер з дзюдо Показати IP 29 Травня 2014 10:06
я приходив два рази на батьківські збори хотів побачити деректора і списки.але деректор забив і не ходить на збори.
Циганочка до андрій Показати IP 29 Травня 2014 13:19
які списки ти хотів побачити, уточни
андрій Показати IP 28 Травня 2014 23:13
якби мер дотримав слово і зібрав дві сторони я думаю ми б домовилися і всі були б задоволені але він слабак.
заступник до андрій Показати IP 28 Травня 2014 23:20
А ваша сторона це Плотнікова і 5 батьків. А 600 друга сторона.............
адвокат до заступник Показати IP 28 Травня 2014 23:24
Ще Марчук головний. Тримайте бо вже на лижи став в Грецію.
Ганс до заступник Показати IP 28 Травня 2014 23:50
Не 600, а 2 максимум, прийде і твій час заступнику.
заступник до Ганс Показати IP 29 Травня 2014 00:12
Мій час вже прийшов! Батьки і коллектив це 600 , а вас 2, ні 7. Зря відкрили лампу алладіна, Джин вже пішов в масси. За директора будемо стояти..... Не дозволимо лити бруд на нього.
андрій до заступник Показати IP 29 Травня 2014 09:56
моя сторона діти
Анонім до андрій Показати IP 29 Травня 2014 13:02
Ваших дітей та й решту спортсменів школи, по-моєму, ніхто не ображає, Андрію. Гріх Вам жалуватись і зводити дешеві наклепи на людей... Весь колектив школи працює лише для дітей і їх гармонійного розвитку. А те, що Марчук і Плотнікова, Вашими руками, зводять свої особисті рахунки, а Ви на це ведетесь і підписуєтесь під цим, то Ваша справа...
андрій до Анонім Показати IP 29 Травня 2014 15:55
ви анонім з мене лоха не робіть я сам розберусь .А якщо збрехав хоча б слово подавайте в суд
Анонім1 до андрій Показати IP 29 Травня 2014 17:39
коментар було видалено
юра до Анонім1 Показати IP 9 Червня 2014 22:42
Вибачте) Ви і є той самий) коли підписались на чистому аркуші
Стороння Показати IP 28 Травня 2014 23:53
Читаю оце все і бачу, що не чисто тут усе. За що боретесь хлопці? Всі навалились на Плотнікову якусь, всі кричать ату її. Значить хочете з'їсти. Коли всі на одну, чимсь поганим тхне. Так і хочеться сказати, щось ви брешете "панове".
За Сучилова до Стороння Показати IP 8 Червня 2014 11:22
Ання, тебе Марчук купил МС. Ты ему знаешь, чем платишь. Пусть твой муж проснется... Рога уже больше 2 метра. Если надо перечислим кто входил ........ Даже твои воспитанники подтвердят..........
д.юдо до За Сучилова Показати IP 8 Червня 2014 18:19
Анню просьба не обижать. Она своей **штучкой** много призов заработала для ВОЛЫНИ. я был спонсором команды дзюдо, Марчук всем давал ей пользоваться!!!!!!!!!!!!!!!!!
дзюд. до За Сучилова Показати IP 8 Червня 2014 18:22
Нет, уже сейчас она тренер. БАБА жирн.....
не вірю до За Сучилова Показати IP 8 Червня 2014 23:09
бачила його в іномарці за кермом, в роги не стирчали з даху......... може зпиляв??????
Вуйко Показати IP 29 Травня 2014 00:43
Читайте уважно першу сторінку заяви, люди які її писали навіть не знають як звати попереднього президента(яким би він не був), тому можна з легкістю поставити під сумнів правдивість цієї заяви від батьків. Особисто мені все рівно який директор обіймає цю посаду. Для мене головне щоб був результат для нас спортсменів. Нам багато не потрібно: дах над головою в залі який не тече, нормальні роздягальні, робочий душ, туалет. Це все що треба мені спортсмену. Але при попередньому директорі навіть цього не було. Ааа! зрозумів Марчук практичний дядько, не ремонтував дах спеціально щоб ми приймали душ під час тренування))) Я дуже щасливий, що мені і мої друзям по гуртку надається можливість тренуватися у високоякісному тренажерному залі безкоштовно.
стороння Показати IP 29 Травня 2014 11:40
А хто цю школу зробив? гарний будиночок можна такий развекательний центр згодом зробити директор чула бізнес якийсь мае а то чого б то вин так в директори ліз авладці кришують
сторонній до стороння Показати IP 29 Травня 2014 11:58
А я чув Ганно, що у вас чоловік нар.к, і що ви підторговуете цим .... страшним відваром. Губите молоді душі.............
Проповідник до сторонній Показати IP 5 Червня 2014 20:49
Люди кажуть що в дупі ростуть гриби, може позбираєш, халява.
мужик до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 11:17
коментар було видалено
Мужик до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 11:39
коментар було видалено
Мужик до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 11:55
коментар було видалено
Мужик до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 11:55
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 11:56
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 11:57
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 11:57
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 12:59
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 12:59
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 14:44
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 14:46
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 14:47
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 14:48
коментар було видалено
Мужик копія до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 14:48
коментар було видалено
МУЖ ГАННИ до Мужик копія Показати IP 8 Червня 2014 15:01
ДА, я пету. ну і що. Туди більше не хочу , бо трохі болить..........
бувалий до Проповідник Показати IP 8 Червня 2014 15:22
Ти на системі віснеш. Ще почую. що вякаеш, покажу фото..... Хто ти був і Є
123 до стороння Показати IP 29 Травня 2014 12:02
Чула і недочула,чукча чула.......
Вуйко до стороння Показати IP 29 Травня 2014 12:02
Чула дзвін, та не знає, де він :-((((((((
Журналіст Показати IP 29 Травня 2014 20:09
Фууууууу! О люди люди Божі подобиська!
стороння Показати IP 29 Травня 2014 20:47
ого як зачепило значить правда Ачого виназиваєте мене Ганною?
Одессит Показати IP 30 Травня 2014 17:05
коментар було видалено
И.П. до Одессит Показати IP 30 Травня 2014 17:21
Спасибо Сработало.
Позор Волинським нов Показати IP 30 Травня 2014 18:07
коментар було видалено
Позор Волинським нов Показати IP 30 Травня 2014 18:15
коментар було видалено
витас Показати IP 31 Травня 2014 17:11
да тут не работники школы а террариум просто!И ВСЁ СВОЮ ДУРЬ ВСЕМ ПОКАЗАТЬ ХОТЯТ ПРАВДА ЭТО ХУЖЕ ЧЕМ ДУРЬ ДИАГНОЗ СКОТОРЫМ К ДЕТЯМ ДОПУСКАТЬ ОПАСНО
Anonim Показати IP 1 Червня 2014 00:36
111 коментарів, **** ***** Не полінився, прочитав все. Типічна війна коментарів, ватнікі проти нормальних людей.
Ветеран спорту Показати IP 1 Червня 2014 17:04
Шановний Андрію, а що Ви особисто зробили хорошого для розвитку дэюдо в даній школі. Може, щось в організацізації змагань допомогли, як люблячий батько, який піклуэться про своїх дітей. За 2013-2014рр.
андрій до Ветеран спорту Показати IP 2 Червня 2014 00:00
ви хоча б самі зрозуміли про що запитали ?
Я Показати IP 2 Червня 2014 14:57
Панчук-хороший чоловік і директор!!! Подивіться,як школа змінилась на краще!!!!! Писати ці наклепи.....як не соромно!!
правда до Я Показати IP 2 Червня 2014 15:20
повністю підтримую!
Спортсмен Показати IP 2 Червня 2014 15:19
Спершу подивіться у Вікіпедії, як по батькові колишнього президента,а потім заяви катайте!!!!! Мене В.В.Панчук влаштовує!Класний мужик,позитивний!!Все для школи робить!!! Дає гарні умови для тренувань!!!
хаха до Спортсмен Показати IP 2 Червня 2014 15:43
хахах...справді...В.В.Янукович..-наш новий колишній президент!!!
люблю спорт! Показати IP 2 Червня 2014 15:36
Мені здається,чи хтось дуже хоче на місце директора. Досить писати ці жахливі (вигадані і неправдиві) казки!!Ви говорите,що він привласнює гроші,а школа як змінилася?З повітря взявся ремонт?? Він старається зробити школу максимально комфортною і придатною для занять,тренувань!!!!І у нього це гарно виходить!Побільше б таких людей в країні! Я свідок,що Панчук для школи зробив більше,ніж будь-хто інший!(бачу власними очима)!А про гроші,бізнес,зв'язки...,що тільки люди не придумують,аби відсторонити ХОРОШУ людину!
спортсмен Показати IP 3 Червня 2014 01:35
Всі такі розумні....тут аж страх!!! Панчук і нічого більше......ще Марчука обісрали.... він прийшов і все зробив....була хатка яка розвалювалась ,а тепер палац. Панчуку не треба лізти в процес тренування ,займатись своїми справами,теніс має хай розвиває!!!! Просто ця стаття ,не просто так надрукована доля правди є....дійсно придирається.....переводить дітей з групи в групу...які не мають можливості ходити в той час. Всі розказують як Марчук крав.....як хата строїлась ,як все вивозив!Всі свідкі всі бачили..є доказази....А тепер скажіть Панчук..нічого не краде чесний,білий пушистий..??????? І за Анну Миронівну про яку тут всі так говорять обсирають.....якщо вже на те пішло в неї хороша сім*я...чоловік НЕ НАРКОМАН... і вона не Барига....думайте краще ,що пишете і свої емоції контролюйте....І Марчук не збирається знов ставати директором......щоб знали....!!!! А ще краще ставити людину яка дійсно думає про дітей ,їх розвиток. А головне і точно знаю ,що це дійсно не Панчук. Скажу ще за зал.дійсно чудове татамі купленне, не при Панчуку.... Боксери не потрібно тут розповідати про підвали і т.д.ми в 21 столітті живем і в нас в Луцьку багато чудових приміщень...А то вже всі пишуть за ,що не будь,дзюдо закрити а бокс розвивати...можна якось це і поєднувати..а не сваритись тут! Дайте всім спокій,залиште відділення дзюдо.І головне Панчук щоб не ліз до них тоді можливо буде мир.
Спортсмен №1 до спортсмен Показати IP 3 Червня 2014 15:49
Спортсмен,при колишньому директорі школа,яка була,така і залишалася(багато свідків)!Як В.В. може красти,якщо він приводить школу до ладу(також всі бачать)! цитую "А ще краще ставити людину яка дійсно думає про дітей ,їх розвиток. А головне і точно знаю ,що це дійсно не Панчук" З чого ви це взяли? Зайдіть до школи і спитайте колектив і дітей!
За правду до спортсмен Показати IP 9 Червня 2014 23:05
ось і будете пів дня мати залу........дострибалися........шукайте собі приміщення в 21 столітті. А Плотнікова за людей нікого в школі не рахувала) Вона навіть "добрий день" не вміла говорити своїм колегам ) А ТЕПЕР БАЧИТЕ) ЯК ЗАГОВОРИЛА) аж до голови пішла!!!!
ха ха Показати IP 4 Червня 2014 11:31
почитаеш весь цей бруд і напрошуеться висновок, колектив пристосуванців гнусь куди вітер віе або банка з скорпіонами
Вихованець ДЮСШ №2 Показати IP 4 Червня 2014 13:14
Я не згідний щодо слів на тренерський склад. Плотнікова - дуже хороший тренер. Знаю всіх хто в неї тренується, і якшо не помиляюсь - всі КМС( мається на увазі старша группа) Якби Ганна Миронівна була поганим тренером - вони були б мішками... чи не так?
хі хі до Вихованець ДЮСШ №2 Показати IP 4 Червня 2014 15:09
А до неї як тільки приходиш , то зразу кмс дають? я хочу кмс, можна до вас Ганна Миронівна ?
відірви до хі хі до хі хі Показати IP 6 Червня 2014 12:02
ні не зразу,якщобудешь наполегливо тренуватись,
студент до Вихованець ДЮСШ №2 Показати IP 8 Червня 2014 17:35
Хочу, щоб Плотнікова допогла. Може МС зробите на змаганнях Машур... Я заплачу як всі, а то всім купляєте...... Кажіть скільки?....... В неї знову 2 КМС на ціх змаганнях, а їх там не було...............
judo до студент Показати IP 8 Червня 2014 18:06
вона там не вирішує. Коля проплачує.( Марчук)
студент1 до студент Показати IP 8 Червня 2014 18:59
коментар було видалено
борец до студент Показати IP 9 Червня 2014 00:34
на татамі не було,а в протоколі змагань з' явилися,
мама дзюдоїста до СТ до студент Показати IP 9 Червня 2014 23:22
А ВОТ ЭТО УЖЕ ЛИШНЕЕ ???!!!
ха ха Показати IP 4 Червня 2014 15:05
Вони і е мішки. На оф. змаганнях повний нуль. підстава....
Колишня працівниця Показати IP 4 Червня 2014 15:26
Це точно не банка, а ціла виварка !!! Краще не чіпати їх........
відірви.... Показати IP 5 Червня 2014 00:21
ну ну мішкі....ви призери Олімпійськіх ігор ....??????????вот саме так не чіпати...тусуйтесь з боку..!!!!!спортсмени великі!!!
угу Показати IP 5 Червня 2014 10:13
У Плотніковой чемпіонка Украіни призери Украіни єкожний рік не кажучи вже про змагання вПольші і місцеві
мама до угу Показати IP 9 Червня 2014 23:30
Чемпіонка вже рік не ходить на трен. а в списках числиться.Так для дітей працюєш )чи для зарплати) правдива ти моя!!!!!
угу Показати IP 5 Червня 2014 10:33
так що приходь може і с тебе люди будуть якщо ти ну не повний мішок а хоть торба бо треба попотіти, вона унас добра прийме и тебе
Чергова Показати IP 5 Червня 2014 16:44
Так Панчук завгосп хороший бізнесмен все ж таки,а директор спорт школи ніякий навіть гірше Все робить,щоб зменшити кількість дітей у школі,за все хоче мати гроші,Айкібудо не безкоштовно у нас тренуються і його друзі тенісисти з клубу Кому за сорок кожний по 100грв йому платятьЗаробляє собі грошики,а то Марчук Марчук
думка до Чергова Показати IP 5 Червня 2014 23:12
чергова,ти звідки взялась???
Чергова до думки до думка Показати IP 7 Червня 2014 01:28
Агов!Та звідки і ти з нашого ква ква
анонім до Чергова Показати IP 5 Червня 2014 23:13
свічку над ним тримаєш?
Наступний до Чергова Показати IP 5 Червня 2014 23:34
Я бачу ви дуже обізнана у бізнесі...............але не у пунктуації.......хоча....ні..... і у бізнесі теж....
буший черговий до Чергова Показати IP 6 Червня 2014 11:12
А ви звідки так обізнанні,хто кому дає и хто бере. Я знаю там тренуються і кому за 30 і ніхто не платить. Коли я працював при новому директорі то такого не було. При Марчуку та це все було, може ви сплутали фаміліі. При Панчуку наоборот дітей стало більше.....
анонім1 до буший черговий Показати IP 6 Червня 2014 11:53
правда,при Панчуку дітей дійсно більше! І ніхто не платить!
чергова до буший чер до буший черговий Показати IP 8 Червня 2014 15:29
та ви що!не платять!а на яких же підставах вони в дитячий школі ошиваються???????
СПОРТСМЕН до чергова до буший чер Показати IP 8 Червня 2014 16:16
А ми Марчуку М.Ф по 1000$ здали, бо скаржився що не може добудувати будинок в с. Крупі (обіцяв 10 років будем безкоштовно відвідувати ). А цьому директору не має куда діватись, тому нас і терпить щоб прикрити старого директора.
тенісист якому за 40 до Чергова Показати IP 6 Червня 2014 12:09
Дякуемо всі ветерани Панчуку, що він дав нам таку можливість вечорами займатись спортом. Він для спорта робить дуже багато, особливо в наш час, коли тяжкі для країни часи. А ви подивіться яку він прийняв школи: ЖАХ це 20 столітя. Прийдіть зараз , аж на душі приємно, що дітки займаються в таких умовах і як ми обізнанні це все він знайшов кошти, не із бюджета. Ми ніколи йому не платили і не чули про це, а з ремонтом допомагали і будемо йому допомагати. Я колись кіло цвяхів приніс для ремонту підлоги, але їх я дав тренеру. А не ви чергова шапку МОНОМАХА вкрали. Признавайся!!!!!!!!!!
знаю до тенісист якому за 40 Показати IP 6 Червня 2014 15:22
підтримую!
футболіст Показати IP 8 Червня 2014 10:09
Знаю, що МАРЧУК ще получав зарплату в Федер..... Футболу.
футбол до футболіст Показати IP 8 Червня 2014 14:22
коментар було видалено
футболіст 4х4 до футболіст Показати IP 9 Червня 2014 00:06
Можно подумати цей директор не стоїть в черзі за баблом!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
мама гимнастки Показати IP 8 Червня 2014 12:44
А директор точно мужчина креативный. После его слов на собрании. что родители смогут заниматься аэробикой..... я в полете .. любв. !!!!!!!! Хотим ....... его видеть НАЧАЛЬНИКОМ........
здивована мама до ма Показати IP 8 Червня 2014 15:38
І любите, і хочете,і вже в польоті!Нууууууууууууууууууууу занадто відверто
не здивована мама до здивована мама до ма Показати IP 8 Червня 2014 15:46
підтримую маму гімнастки.
мама гимнастки до здивована мама до ма Показати IP 8 Червня 2014 16:07
А вы можете в тайне: и любите, і хочете,і вже в польоті!Нууууууууууууууууууууууууууууууууу.......
дзюдоист Показати IP 8 Червня 2014 20:06
А этот на последней фтографии, лучше бы УКРАИНУ представил на евровиденье. Какая-то кончита выиграла а здесь и борода и сиськи и жирный, три в одном...... Голосую за него...
андрій до дзюдоист Показати IP 11 Червня 2014 22:07
коментар було видалено
LM Показати IP 9 Червня 2014 23:59
Висказане вище)повна фігня і нікому не потрібна) директор як працював)так і буде працювати )треба десь людям емоції висловити)ну і будь-ласка) А тому хлопчикові)що написав треба не на офіційних сайтах інформацію розміщувати) а стенгазети в 6 класі підписувати." я не волшебник)я только учусь" називається*******Пишіть спростування)дорогенький) В таких)як Ви велике майбутнє!!!!! Щасти Вам!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus