USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Луцькрада відмовила у протесті прокуратури по Завокзальному ринку

24 Листопада 2008 12:12
Луцька міськрада відмовилася задовольнити протест прокуратури на рішення, яким доручила юридичному управлінню мерії в судовому порядку розірвати договір оренди земельних ділянок на Завокзальному ринку з ПФ «Скорпіон-Сервіс». Про це 24 листопада повідомляє репортер «Волинських Новин».
Луцька прокуратура звернулася до міськради з протестом  на рішення, ухвалене 19 листопада. Цим рішенням Луцька міськрада вирішила розірвати договір оренди земельних ділянок із фірмою «Скорпіон-Сервіс».
Натомість прокуратура у своєму протесті зазначає, що це рішення «є незаконним». На думку прокуратури, договір оренди можна розірвати, лише коли одна зі сторін порушує обов’язки. А «Скорпіон-Сервіс», вважають правозахисники, умов договору дотримується.
Натомість міський голова Богдан Шиба нагадав, що ділянку надавали для обслуговування торгово-пішохідної зони, а не торговельного центру.
Зрештою, 26-ма голосами «за» депутати відхилили протест прокуратури.
Довідково:
Дискусійним питання під час сесії Луцької міськради 19 листопада стало питання щодо призупинення будівництва торгового центу на території Завокзального ринку.
Врешті, 27 депутатів висловилися за перевірку законності надання оренди на будівництво ПФ «Скорпіон-Сервіс». Це питання викликало неоднозначні думки, оскільки на будівництво є дозвіл і зупиняти його не можна, не з’ясувавши всіх обставин.
Однак, обранці громади прийняли рішення подати клопотання до прокуратури щодо законності оренди та дозволу на будівництво торгового комплексу ПФ «Скорпіон-Сервіс» на Завокзальному ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus