USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькрада відмовилася скасовувати рішення про війну з «черепашками»

29 Квітня 2009 10:37
Депутат Луцької міськради Микола Нікітюк запропонував включити до порядку денного рішення про скасування розпорядження щодо знесення самовільно встановлених гаражів, однак ця пропозиція не набрала достатньої кількості голосів. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Нікітюк розповів, що з цього приводу до нього звернулися мешканці Луцька. Однак градоначальник Богдан Шиба відповів, що давав доручення про знесення самовільно встановлених гаражів, які заважають людям – наприклад, розташовані на комунікаціях, чи відбирають місце для ігор у дітей.
 
Натомість Микола Нікітюк зазначив, що багато дозволів на встановлення гаражів видавали 5-10 років тому, а зараз люди не знають, де подіти ці «черепашки».
 
Богдан Шиба погодився, що рішення виконкому треба виконувати розумно, але суд часто скасовує законні рішення влади, стаючи на бік самовільних забудовників.
 
Представник УНП Анатолій Бубенщиков закликав не включати цього питання до порядку денного, оскільки навіть у нього у дворі багато власників автівок змушені ставити машини через самовільно встановлені гаражі на дитмайданчиках.
 
Із його позицією погодилися решта депутатів і відмовилися підтримати пропозицію пана Нікітюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 29 Квітня 2009 10:47
Правильно! Бубенщиков розумніший Нікітюка! На фіг ті черепашки! Ні пройти ні проїхати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus