USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Луцьктепло» боргує «Нафтогазу» 252 мільйони

17 Грудня 2020 11:42
ДКП «Луцьктепло» боргує НАК «Нафтогазу» 252 мільйони гривень. Відповідно до законодавства через борги «Луцьктепло» не може змінити газопостачальника.

Про це стало відомо 17 грудня під час третього пленарного засідання 1-ї сесії Луцької міської ради.

Під час обговорення звернення щодо недопущення збільшення тарифу на послуги розподілу природного газу для АТ «ВОЛИНЬГАЗ» депутати поцікавилися, чи може «Луцьктепло» змінити газопостачальника.

Луцький міський голова Ігор Поліщук відзначив, що держава прийняла таку законодавчу базу, яка передбачає, що така компанія як «Луцьктепло» може змінити газопостачальника, якщо у неї відсутні борги.

«Заборгованість «Луцьктепла» перед НАК «Нафтогаз» – 252 мільйони гривень. Частина цього боргу реструктиризована, частина – ні. Більша частина цих боргів накопичилася у 2012-2013 роках. Ситуація є складною, але як це дивно не звучало б, у нас не все так погано, адже Івано-Франківськ, наприклад, боргує 400 мільйонів», – зазначив Ігор Поліщук, додавши, що в законодавстві існує можливість змінити газопостачальника, однак через борги його фактично змінити не можна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Блть?! Показати IP 17 Грудня 2020 13:18
Рівень проплат 95%. Звідки такі борги ? Навіть якщо за попередні періоди, то ТАК ЗАБОРГОВАНІСТЬ СИСТЕМАТИЧНО СТЯГУЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ СУДИ ... Ау, куди йдуть гроші платників ?
Отакої Показати IP 17 Грудня 2020 18:20
І що далі???А нічого,зима тепла,якось воно буде.Не буде...По законодавству,Луцьктепло давно вже банкрут,може досить дурити себе і нас...
Золоте теля Показати IP 19 Грудня 2020 07:58
Луцьктепло - це дійна корова для місцевих воєвод. Чим більше підприємство боргує, тим більше вони мають схем для відкатів. Ніхто нікому не віддасть Луцьктепло з комунальної власності міста !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus