USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Луцьктепло» і далі робитиме, що хоче?

26 Червня 2015 18:45
«Потерпіти і продовжити гріти воду в каструлях» радять лучанам депутати міської ради та міський голова. Так, під час 75 сесії лише 15 обранців громади підтримали проект рішення створити спеціальну комісію, яка б дослідила діяльність ДКП «Луцьктепло», яке відключило містянам гарячу воду. Відтак, пропозицію не прийняли.

Детальніше про це - читати у попередньому матеріалі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Нагадаємо, ще в середині травня НАК «Нафтогаз» відключив ДКП «Луцьктепло» від газопостачання, бо те боргує майже 60 мільйонів гривень - ці гроші, переконують в Луцьктеплі, не платять вже самі лучани. Як наслідок - всі без гарячої води.

Депутат Луцької міської ради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук під час сесії повідомив, що з прес-конференції прокурора області Дмитра Чепіжака йому стало відомо, мовляв, наразі розтрати «Луцьктепла» розслідує міліція.

Йдеться про конкретні факти, які надали колишні працівники підприємства. Так, на автомобіль, який стоїть по 4 місяці на ремонті, списують по тонні пального; у приміщеннях установи замість металопластикових вікон замість якісних пластикових, встановили дерев’яні рами; попередній заступник керівника вдень наїжджала по місту 300 кілометрів тощо. На його думку, порушення - очевидні, а в міській раді мають зайнятися їх дослідженням.

Незважаючи на це, міський голова Микола Романюк запевнив: «Ситуація не є критичною», тобто такою, щоб створювати комісію». І як відомо, пропозицію не прийняли.

Зазначимо, останній звіт своєї роботи адміністрація підприємства надала за перше півріччя 2013-го року, тобто вже два роки працівники підприємства не знають, яка ситуація із їхнім роботодавцем, а лучани – чого їм чекати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Айвік Показати IP 26 Червня 2015 20:20
Романюк вже зовсім обнаглів. Бреше і не червоніє.
Анонім до Айвік Показати IP 26 Червня 2015 23:49
Бреше точно не Романюк, а Ви...Дуже низько, незнаючи повноту справи, писати наклепи на людину....Заплати свої борги, й буде і вода і тепло і нормальне життя
Андрій до Анонім Показати IP 27 Червня 2015 23:33
То ти Миколка Романюх? Тому і назвався "анонім" ? ОДНЕ питання: ТОБІ ТЕЖ ПЕРЕКРИЛИ ГАЗ на котел за ЧУЖІ борги? (грієш воду в каструльці?) Бл#ть, скільки тупих вилизувачів розплодилось.. А подача в суд позову на НЕ виконання договору Луцьктеплом, та БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ зацікавленого мера в передачі Теплопрокладки Єрємєву - нічого не пошивелить в звивинах (не моску якого нема, а язика")?
Фунтік до Айвік Показати IP 27 Червня 2015 00:01
Та чого це Романюк бреше? Він ж сказав, що веде переговори про відновлення подачі газу. Та й люди, які поргують хай погашають чи реструктуризують свої борги. Спільно ми зробимо все, щоб вода була знову гаряча
Андрій до Фунтік Показати IP 27 Червня 2015 23:48
Ой не смішіть мої тапки? (переговори?) Перша "спроба" була вже на "економії" включення опалення прошлого року, аж до грудня "тримав газ в газосховищах"... (перша спроба зміни директора.) Як в борделі "обслуговуючий персонал не змінюй - результат завжди один, а бабло косить хазяїн.. Невже Єрємєв передав гроші з новим диреХторм на погашення боргу? Чи може сподіваєтесь безкоштовним газ буде? Лучани будут платити, а борг буде рости.. Може згадаєте КОЛИ Луцьктепло НЕ боргувало, а платежі йдуть вчасно? Чомусь перед Єрємєвим боргів нема, зате як збудило це питання новопризначенного дирехтора-вундеркінда!
споживач до Айвік Показати IP 27 Червня 2015 07:52
А де новий директор Луцьктело, який при призначенні пообіцяв відновити лучанам гарячу воду? Чи може брехав як всі при цій владі, щоб пошвидше призначили на тепле місце?
лучанин Показати IP 26 Червня 2015 20:37
для романюка ситуація саме дуже навіть критична... люди не забудуть як воно їх у холодну воду окунало...
йох Показати IP 26 Червня 2015 23:51
та скільки можна??? ситуація не є критична? я завжди платила за воду, я люблю гарячу воду, я хочу гарячу воду, я не можу без гарячої води! Да раніше мились з корчиків, але зараз 2015 рік! ви спеціально чекаєте поки люди в яких діти, тварини, опікуни інвалідів, стареньких людей, яким всім потрібен комфорт, підуть кидати в вікна луцьктепла ті с*ані корчики???
Ohj Показати IP 26 Червня 2015 23:57
Що ви всі паніку розвели. Та ту комісію окремі депутати хочуть створити не для того, щоб повернути гарячу воду і вивчити ситуацію. Це робиться, щоб перешкоджати роботі підприємства.
Вінні Показати IP 26 Червня 2015 23:59
Так ситуація і справді не критична. Просто одна олігархічна група хоче встановити контроль над підприємством і її депутати нині активно просувають різні рішення щодо ДКП Луцьктепло в міській раді
анонімус Показати IP 27 Червня 2015 01:30
краще б подумали як перекривати воду неплатникам
А ндрій Показати IP 27 Червня 2015 08:17
Це не лучани винні 60 млн.,це винне "Луцьктепло",так що не путайте грішне з праведним.
Месник Показати IP 1 Липня 2015 15:20
Це для Ярославовича ситуація не є критичною!! Бо в нього є бойлер)) Народ скільки вже це має тривати знущання над нами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus