USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьктепло» і «Луцькспецкомунтранс» щомісяця звітуватимуть про використання коштів

26 Серпня 2021 17:19
Комунальні підприємства «Луцьктепло» та «Луцькспецкомунтранс» щомісяця звітуватимуть про використання коштів місцевого бюджету.

Під час пленарного засідання 17-ї сесії Луцької міської ради депутати розглянули два проєкти рішення: Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у бюджеті Луцької міської територіальної громади для надання фінансової підтримки на покриття збитків від основної діяльності ДКП «Луцьктепло»; Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у бюджеті Луцької міської територіальної громади для надання фінансової підтримки на покриття збитків від основної діяльності ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Як пояснив директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, необхідність прийняття цих проєктів рішень зумовлена змінами в законодавстві, а також листами і затвердженими Антимонопольним комітетом програмами.

«А також необхідністю посилення контролю за коштами, які ми надаємо як підтримку нашим комунальним підприємствам «Луцьктепло» та «Луцькспецкомунтранс». Антимонопольний комітет, коли погоджував їхні програми підтримки фінансової діяльності, зобов’язав нас розробити ці положення. Це буде й для нас краще, оскільки, відповідно до чинного законодавства, департамент ЖКГ стає головним розпорядником коштів. Ми посилюємо контроль за використанням цих коштів і вимагатимемо щомісячний звіт від підприємств», – сказав Микола Осіюк.

Додав, що відповідний порядок використання коштів зараз розробляють щодо «Луцькводоканалу».

Депутати підтримали проєкти рішень.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 26 Серпня 2021 18:07
А ще промоніторьте,які зарплати в дирекції Луцьктепла,а які копійчані оклади в рядових працівників!І Скільки тих дармоїдів сидить в Луцьктепловській конторі,там на одного раба - три прораба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus