USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьктепло» програло суд підприємству з «офшорними акціонерами»

20 Квітня 2016 13:28
ТзОВ «Західна теплоенергетична група» (далі –ЗАХІД-ТЕГ) виграла суд. З моменту вступу в силу рішення Волинського господарського суду, договір між компанією, яка обслуговує котельню на вулиці Карбишева, 2 та ДКП «Луцьктепло» вважається укладеним на минулорічних умовах.

Сьогодні, 20 березня, відповідне рішення оголосила суддя господарського суду Антоніна Кравчук.

Нагадаємо, ТзОВ «ЗАХІД-ТЕГ» через суд домагалося визнання укладеним договір на давальницьку сировину на 2016 рік. Суд задовольнив позов товариства. Повний текст рішення оприлюднять у 5-денний термін. Відтоді ДКП «Луцьктепло» матиме 10 днів на оскарження в апеляційному порядку.

На підприємстві вже заявили, що подаватимуть апеляцію.

Зауважимо, умови договору – аналогічні умовам попереднього договору, який діяв торік, і який попереднє керівництво відмовлялося показати. Зокрема, згідно з умовами, ТзОВ «ЗАХІД-ТЕГ» має надати 207 тисяч гігакалорій теплової енергії за ціною 106, 31 гривні.

Натомість на ДКП «Луцьктепло» нарікають, що в попередні роки підприємство переплатило ТзОВ «ЗАХІД-ТЕГ» 6 мільйонів гривень.

До слова, акціонерами компанії, яка володіє котельнею на вулиці Карбишева, 2, є нерезиденти України, зареєстровані в одній з офшорних зон.

Про деталі судового процесу, мотивацію судового рішення та, що це означає для лучан - читайте згодом у матеріалах Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знавець Показати IP 20 Квітня 2016 14:37
Стандартна схема, свої судяться із своїми. Директор Захід-Тег раніше працював керівником на підприємстві Континіуму

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus