USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Луцьктепло» отримало на зиму 6 мільйонів гривень

10 Вересня 2008 15:22
Депутати Луцької міськради підтримали зміни до бюджету міста на 2008 рік. У результаті ДКП «Луцьктепло» отримає 6 мільйонів гривень для підготовки до опалювального сезону. Про це 10 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами начальника фінансового управління Луцької міськради Лілії Єлової, «5 мільйонів гривень піде на погашення різниці у тарифах, а 1 мільйон – для внесків у статутний фонд». Усього «Луцьктеплу» виділить для підготовки до зими 6 мільйонів гривень, – додала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
перехожий Показати IP 10 Вересня 2008 15:43
То коли ж нарешті "Луцьктепло" розрахується з заборгованістю перед Кропивою? І чи вже визначилися яку саме конкретну суму місто винне? А то весь час звучать різні суми. От коли небуде боргів, тоді й можна буде обломати "роги" Кропиві. А покищо оті істеричні листівки на стовпах і в під’їздах від якоїсь міфічної громади лучан можна повісити хіба що на цвях у нужнику. Гра повинна бути чесна. Гроші, які були зібрані за гарячу воду від мешканців міста потрібно було відразу перерахувати за надані послуги і лише після того робити рейвах про борги за газ. А то скосивши конкретні девіденти, можна, маніпулюючи цифрами, перевести стрілки. Те що кропива мудак - ясно. Але ще більший мудак, виявляться, Шиба.
Будівничий Показати IP 10 Вересня 2008 16:04
А хіба гроші людей не були зразу перераховані Кропиві? Були. Борг зараз поточний, за останній місяць. То чого він шантажує місто? І як має в цій ситуації чинити Шиба?
перехожий Показати IP 10 Вересня 2008 17:20
Та якраз і є борг. Просто кожен називає свою суму. То 6, то 10, то 13 лимонів. У кожного своя арифметика.От тільки через сварки двох кланів (Антоній - Богдан), я вже два місяці соваюся з каструлею з кухні до ванни. Просто Кропива не заплатив за газ. І йому на цей раз це не зійшло з рук. А Шиба обіцяв ще в кінці літа пустити Кропиву з торбою по світу і забрати через Верховний суд котельню назад. Але щось видно не склалося, бо мовчать владці з цього приводу. А гроші в сумі 6 млн буцімто повині повернути Кропиві протягом вересня. Бо з 15 жовтня починається опалювальний сезон. І буде у нас свій Алчевськ... Тоді доведеться грітися на обійстях Кропиви, Шиби... і Антонія Федоровича. А обістя будуть куритися, куритися...
Розчарую Показати IP 10 Вересня 2008 23:19
Боргу лишилося близько 7 мільйонів. Кропива за газ нічого не винен. Розрахуються з ним - включить воду. Включить раніше - борги будуть накручувати до зими і тоді буде гірше. Всі заяви про суди і прокурорів - туфта. Шиба це розуміє, але піариться на проблемі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus