USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку не треба підприємства, які працюють лише самі на себе, - Романюк

15 Січня 2013 18:13
Рішення щодо закриття деяких комунальних підприємств у Луцькраді планують прийняти уже в лютому.

Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк під час оперативної наради 15 січня.

За словами мера Луцька, місту не потрібні підприємства, які можна замінити на ті, що надаватимуть лучанам якісні послуги, а не будуть працювати лише самі на себе. «Всі підприємства, які звільнили від сплати до бюджету», - додав він.

Микола Романюк зазначив, що одним із них може стати КП «АвтоПаркСервіс».

«Ми в лютому приймемо рішення, з якими ми розпрощаємося, де з керівниками, де позакриваємо і на аукціон повиставляємо», - підсумував луцький мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
правда Показати IP 15 Січня 2013 18:24
а приват банк не сам на себе працюе самі малі зарплати в банку жидо масони
васир до правда Показати IP 16 Січня 2013 09:48
так криза ж!!!!!!!!!
Чеширский Кот Показати IP 15 Січня 2013 20:00
У меня вызывает удивление, когда мер, по сути руководитель городским хозяйством, не может наладить работу коммунальных предприятий. И на фи*а нам такой мер?
лучанка Показати IP 16 Січня 2013 09:29
Мер позакриває комунальні підприємства, а працівників на вулицю?
Ольга Показати IP 16 Січня 2013 10:31
А скажіть,будь ласка на фіга ці ЖЕКИ, які не роблять нічого, а гроші ми на них платимо.За що? А просто так,щоб начальники,головні інженери,одержували по 5-6 тисяч.А робітники 900 грн і цих не платять.Хто там працює,одні алкоголіки. Нема ні одного спеціаліста,бо хто буде працювати нормальний на таку зарплату.Скажіть для чого ці ЖЕКИ? Хай зроблять альтернативи їм,нормальних спеціаліств, але у них повинна бувти відповідна зарплатня, а не в начальників, вони не роблять нічогісінько.Ця дкурня з ЖЕКАМИ повинна закінчитисяу людей мізерна пенсія,заплати, а ми ще повинні утримувати цих ледацюг і дармоїдів.Як ми платимо за вивіз сміття- це абсурд. Не від кількості людей,хто проживає в квартирі, а від площі квартири.Це,що сміття робить квартира чи людина.Вдумайтеся в цей абсурд.Давно пора навести лад, або просто на ЖЕКИ нам не платити.Платити за рально надані послуги,а вони ніяких послуг не надають
Сергій Показати IP 16 Січня 2013 15:34
Альтернатива вже існує - Об"єднання співвласників багатоквартирних будинків.
Лучанин Показати IP 16 Січня 2013 16:53
Лучанам непотрібна і та мерія,ака сама на себе "працює"!!!
Меру Показати IP 17 Січня 2013 20:35
А може почати скорочення з міської ради? Спочатку з радників, заступників начальників відділів, новостворених відділів, управлінь за сверками та парками та інше. А з рештою Соколовська не дорозвалювала ЖЕКів з Шибою, то розвалить з Романюком.Ну ідіоти і коли ви вже подінетеся. Не вмієш керувати, чого лізеш до влади. А ... з приміщень ЖЕКів можна зробити додаткові буратіна. Ну ти і господар... блін... Розберися спочатку з собою, а людей не зачіпай... Не можеш керувати то зроби папа і свободен...
Лучани Показати IP 17 Січня 2013 22:25
Якби мер сам керував, а не слухав своїх "зрадників", яких набрав, як Янукович. Хіба колись в Кривицького А. було стільки радників. Але на мою думку треба вернути Кирильчука Л.О., а Соколовську на шварбу і нехай пече в Ківерці. Знайшовся спеціаліст. Що вона зробила для міста. Обєднала ЖЕКи з Шибою, а з Романюком розвалить і піде нафік. Якщо публічний дом не приносить прибуток, то ліжка не переставляють, а міняють проституток. Зроби, шеф, висновок. Якщо ти думаєш про місто, а не про свій бізнес.І взагалі, якщо ти хоч колись думаєш...
Романюку Показати IP 17 Січня 2013 22:28
В лютому буде прийнято рішенн, що мало Скільки це бидло ще буде сидіти і брати взятки. Хіба мало ми звертаємося. А кримінальні справи - це нормально??? Чи він з вами ділиться?
Ваня Показати IP 17 Січня 2013 22:33
Чому всі такі недовольні мером? А як вибирали, то не бачили, що це "тіло без душі". Який з нього керівник, як він не має свеї думки. Що підскажуть, на те він і згоден. Вже Соколовська вивела Шибу своїми совєтами, то ще й поможе Романюку. Вона вже горгазом накерувала. Тримають для своїх інтересів.щоб протирала даром спідницю. Вона ще повинна відповісти за маршрутки, які набрали по лізингу при Шибі. І разом з чорномазим Кубіцьким який постійно літає в облаках.
ЖЕКА Показати IP 21 Січня 2013 11:46
З яким керівником хоче попрощатися мер? Невже з Завревським? А не тонка кишка? Це ж "золота жила" для Соколовської. Заплатить і залишиться. Даю слово. Скоріше вона з мером попрощається... Вона ж керує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus