USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Луцькводоканалу» дали дозвіл на мільйонний кредит

26 Травня 2016 11:55
Кредит на суму понад 10 мільйонів євро хоче отримати від Європейського інвестиційного банку «Луцькводоканал» для модернізації. Термін позики - 30 років, а окупність його буде, підрахували чиновники, вже через 8 років.

Про це йшлося під час пленарного засідання 9-ої сесії Луцької міської ради вчора, 25-го травня.

Так, депутати підтримали Проект рішення «Про підтримку участі КП «Луцькводоканал» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України».

Зауважимо, що прийняття рішення дає можливість комунальникам брати участь в проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України». Цей проект реалізують уряд України спільно з Європейським інвестиційним банком.

Згідно з ним, передбачено модернізацію технологічної системи водопідготовки, реконструкцію каналізаційних очисних споруд міста Луцька та заміну зношеного технологічного транспорту й техніки на нову, більш ефективну.

Більше того, своїми діями депутати надали дозвіл комунальному підприємству «Луцькводоканал» підписувати відповідні заявки та необхідні документи для участі у проекті.

Як зауважили обранці громади в сесійні залі, вірогідність стати учасниками проекту велика, мовляв, передумови необхідні є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 26 Травня 2016 12:11
кредит отримають, гроші розкрадуть - а все залишиться як було головне мери і чінуші з баблом!
шухевич Показати IP 26 Травня 2016 14:39
головне не забути поділитися з головним камсамольцем та його прихвостнями!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus