USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких гімнасток у Києві оцінювали олімпійці

15 Квітня 2017 14:14
Учениці секції художньої гімнастики «Фаворит» з Луцька взяли участь у другому кубку «LikoCup». Цьогоріч столичний турнір зібрав 285 гімнасток з усіх куточків України. А судили змагання учасниці Олімпійських ігор.

«Ми зробили все можливе, щоб турнір формував у дітей цінності, які виходять за межі спорту і допомагають успішно розвиватися в інших сферах життя. Це такі необхідні якості, як: самодисципліна, цілеспрямованість, уміння працювати в команді і, звичайно ж, хороша фізична підготовка», - розповіла головний суддя турніру, суддя міжнародної категорії, фіналістка групових вправ з художньої гімнастики на Олімпійських іграх в Ріо Олександра Гридасова.



Допомагали Гридасовій у суддівстві ще дві українські олімпійки – Олена Дмитриш та Олександра Сєрова.

Категорії змагань були продумані і складені так, щоб жодна учасниця не залишилася без нагороди. Організатори постаралися зробити турнірний процес з одного боку максимально дружнім і комфортним, а з іншого – по-спортивному урочистим. Головне завдання – заохотити дитину та привити любов до спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛЬВОВІ НА МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ ВИСТУПИЛИ ЛУЧАНКИ

Луцьку команду «Фаворит» на турнірі представляло 20 спортсменок. Підготували гімнасток до виступів їхні тренери: Сніжана Матвєй, Ірина Міндюк, Христина Портечко, Оксана Майданська та Наталія Данелюк.



«Усі гімнастки виступали за новою програмою, яка була затверджена лише в цьому році. Програма ускладнена роботою предметів, тому ще багато гімнасток допускають помилки. Виходить так, хто менше втратив предмет, той має шанс на перемогу. На турнірі була досить серйозна конкуренція, бо довелося змагатись з 15 сильними школами. Тому виступом своїх дівчат задоволена. Надзвичайно сподобалася організація змагань», - підсумувала тренер-викладач Наталія Данелюк.

Гімнастки порадували виступами, а тому і результати досить непогані. Першими у своїх категоріях стали Влада Данелюк, Софія Шимко, Катерина Зеленко, Анна Матвєєва, Валерія Калиш, Ліза Іщук, Анна Найдич, Анастасія Мамосюк, Анастасія Прокопюк, Анна Щурук, Альбіна Політика, Софія Босюк, Мар’яна Рудик, Анна Ясковець, Вікторія Мерчук. Друге місце на п’єдисталі зайняла Мар’яна Цюник. Дарина Біднюк та Марія Хилюк вибороли бронзові нагороди. Четвертими у своїх групах стали Дарина Івченко та Юлія Лугініна.



Учениці та тренери команди «Фаворит» висловлюють подяку за організацію чудового турніру Оксані Форманюк та Ользі Данько.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ЗМАГАЛИСЬ ГІМНАСТКИ З УСІЄЇ УКРАЇНИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus