USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьких комунальників звинувачують в розтраті бюджетних коштів

31 Серпня 2016 17:17
Депутати міськради Сергій Була заявляє, що комунальники, які проводять ремонт тепломагістралі на вулиці Карпенка-Карого, кладуть нові труби на місці труб, які «в ідеальному стані».

Про це він повідомив під час пленарного засідання 12 сесії Луцької міської ради сьогодні, 31 серпня.

Так, зі слів депутата, вчора депутати побували на вулиці Карпенка-Карого, де ремонтується тепломагістраль. Зі слів депутата, на тому місці йде 2 труби на подачу та відвід. Перша труба потребує заміни, а друга, на його думку – в ідеальному стані Та міняються обидві труби на аналогічні.

Тому він вважає такі дії розтратою бюджетних коштів. Мовляв, якби хоч труби міняли на ізольовані, а так міняють, каже він, нормальні металеві на аналогічні. А ті труби, які ще могли послужити – мають піти на металобрухт. Свої слова депутат попросив розцінювати як повідомлення про злочин до правоохоронних органів.

Натомість начальник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан повідомив: в бюджеті 2016 року депутати виділили 3 мільйони гривень на ремонт тепломереж Луцька. На тій тепломережі минулого опалювального сезону була не одна аварія, тож потреба в ремонті була нагальна.

«Я не можу сказати, що викидають нормальні труби. Якщо про це говорити, то треба замовити експертизу й перевірити», - пояснив посадовець.

Отож депутати домовилися, що депутати створять комісію, яка перевірить виконання згаданих робіт і за потреби – замовлять експертизу, щоб перевірити, чи дійсно добротні труби міняли на нові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
макс Показати IP 31 Серпня 2016 18:41
Хто так рулить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus