USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт будинку в центрі Луцька коштуватиме майже мільйон

14 Січня 2016 13:14
Аби відремонтувати фасад будинку 67 на вулиці Лесі Українки, необхідно майже мільйон гривень. Кошти пропонують передбачити у міському бюджеті, - інформують «Хроніки Любарта».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 13 січня в рамках обговорення бюджету.

«Наш Біг-Бен, Лесі Українки 67. Розроблена проектно-технічна документація. Обов’язково цю плитку зняти, бо ми переживаємо, що вона може когось травмувати. Крім цього, розробили проект, а це ще 780 тисяч, аби зробити повністю фасад цього будинку», - повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, зі стіни будинку на вулиці Лесі Українки, 67 обвалюється плитка. Свого часу частину її вже демонтували. Але плитка і далі обвалюється. А цьогоріч там ледве не загинула людина. Де вже плитку зняли, – в квартирах розпочав з’являтися грибок. Тому депутати пропонували виготовити проект облаштування зовнішньої стіни будинку і звернутися домешканців, щоб вони долучилися до цих робіт на умовах співфінансування.

Влітку також стало відомо, що проектна документація на ремонт зовнішньої стіни будинку вже була готова. Та лучани не захотіли долучитися до співфінансування, а всі пропозиції інвесторів їх теж не влаштували. До прикладу, одному з них перерізали кабель до світлового рекламного табло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 14 Січня 2016 13:21
Квартири безкоштовно приватизовані мешканцями будинка, а ремонтувати мають всі лучани?
ас Показати IP 14 Січня 2016 13:50
Я теж переконаний що потрібно знести цю пародію нащо робити ремонт
Крук до ас Показати IP 14 Січня 2016 20:08
Свою халабуду знеси
111 Показати IP 14 Січня 2016 14:54
Пішли ті мешканці на х..й!
Анонім Показати IP 14 Січня 2016 15:22
Власникам приватного житла чомусь ніхто нічого не ремонтуе, не допомагае. А тут - цікав@о!!!!!!
НІА Показати IP 14 Січня 2016 15:27
Ремонт всіх будунків має проходити тільки за грошї мешканців або кредити, чи вийграні гранти, по енергозбереженню. Наші пподатки мають іти тільки на спільні потреби лучан(дороги, водогони,лівньовку і т.д.)
XXX Показати IP 14 Січня 2016 16:31
Фасад даного будинку за рахунок інвесторів(бажаючі розмістити рекламу) вже могли зробити давно. Проте там живе купка хитро-ср*ких які хочуть ще й поживитись за кошти всієї громади міста. Аргумент від мешканців нас все влаштовує вам потрібно ви і робіть за ваші кошти.
лучанка Показати IP 14 Січня 2016 18:47
В нас в місті є норми. Може скористатись ними і зобов’язати мешканців відремонтувати будинок, але кошти за зовнішню рекламу долучити так само, та ще й власник магазину є. Мені на 33-му будинку ні хто не ремонтує
лучанин Показати IP 14 Січня 2016 19:53
Я теж бажаю "розробити проект" і получити за це 780 тисяч
Рома Показати IP 14 Січня 2016 21:18
Який мільйон??? фасадний ремонт стільки не коштує, та це просто Романюк вирішив повертати гроші таким шляхом, за кусочок асвальту, який поклали перед виборами!!!!
мешканка будинку, Показати IP 14 Січня 2016 21:20
ну звичайно - умови співфінансування - це 4 тис грн з квартири..... а коли деяким будинкам ремонтували дорогу і прибудинкові території- за кошти бюджету без співфінансування - то нічого???мешканців це влаштовує??? а коли кошти величезні від зовнішньої реклами вже н-років йдуть у бюджет - то це нормально???? тоді на свята обходьте цей будинок - бо реально 3-кг плита коли впаде на голову вам, то буде вам амінь!!! свій будинок знесіть,
Анон Показати IP 2 Червня 2016 15:50
Шановні! Не будьте такими злими, не знаючи ситуації! У цьому будинку 36 квартир, у більшості з яких проживають самотні пенсіонери, через це навіть осбб від нього відмовляються! Можливо мешканці будинку і погодились би на співфінансування, якби мали таку можливість! Людям похилого віку ніхто навіть кредиту не видасть! А гроші за оренду всього 1 поверху та за зовнішню рекламу стільки років ідуть у нікуди! До-речі, учора, гуляючи центром міста, звернула увагу на те як роблять ремонт фасаду за мільйон гривень, пінопласт клеїться прямо на плитку, яка тримається на чесному слові, і це по вашому коштує тих грошей?! Це смішно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus