USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьких муніципалів душили та штовхали у міській раді. Заява

28 Лютого 2018 18:05
Жоден працівник департаменту муніципальної варти під час штовханини у Луцькій міській раді не завдав присутнім в сесійній залі фізичної шкоди, натомість їх душили, штовхали та провокували на сутички.

Про це йдеться у офіційній заяві департаменту муніципальної варти Луцької міської ради з приводу подій, які сьогодні відбулися під час 38-ї сесії Луцької міської ради.

У департаменті муніципальної варти повідомляють, що сьогодні під час засідання 38-ї сесії Луцької міської ради, інспектори департаменту перебували в сесійній залі та в фойє міської ради для забезпечення громадського порядку та з метою недопущення зриву сесії окремими депутатами.

«Жоден працівник департаменту не завдав присутнім в сесійній залі фізичної шкоди, натомість їх душили, штовхали та провокували на сутички.

Разом з тим, один з громадських активістів ходив по столах депутатів, простягав руки та шарпав начальника відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, а також штовхав інспекторів. Після цього, цей чоловік намагався звинуватити працівницю департаменту нібито вона напала на нього в фойє Луцької міської ради», - йдеться у заяві муніципалів

Но цій світлині працівниця департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, яка, за словами скандального активіста Сергія Рижкова, намагалася завдати йому шкоди.
Нагадаємо, депутат Павло Данильчук, а також члени фракції «Самопоміч» разом з активістом Сергієм Рижковим заблокували роботу чергової сесії Луцької міськради, заважаючи проводити засідання. Зриваючи сесійне засідання, громадський активіст Сергій Рижков, зі слів очільниці муніципалів Юлії Сиротинської, сексуально домагався працівників муніципальної варти Луцька: як чоловічої, так і жіночої статті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
67 Показати IP 28 Лютого 2018 18:14
"Зриваючи сесійне засідання, громадський активіст Сергій Рижков, який відомий своїми артистичними падіннями, сексуально домагався працівників муніципальної варти Луцька: як чоловічої, так і жіночої статті." Стосовно сексуальних домагань активіста надайте більше конкретики.
Коля Показати IP 28 Лютого 2018 18:54
Цих клоунів -дебоширів -депутатів давно треба вигнати , а то взагалі страх втратили, ведуть себе халатно, не керуються нічим тільки нагло "пруть " у владу. А Самопоміч себе в Луцьку показали з гіршої сторони, до влади так "пруться"?
Носатий дядько Показати IP 28 Лютого 2018 20:12
Луцьк заждався лісника...
111 Показати IP 28 Лютого 2018 20:38
Юля це тебе домагався? Рижков порівняно с тобою це ангел!
988 Показати IP 28 Лютого 2018 22:03
Сергій РИЖКОВ! ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ ЗАПРОШУЄ ВАС! Ласкаво просимо, завтра сесія!
valdis peish Показати IP 1 Березня 2018 15:43
і знову мене засмутили, де фото відео докази як душили та штовхали. По фото видно як Сергій чемно в тіткі запитує - нафіга тобі та мунісціпальщина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus