USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Данильчук, Рижков та «Самопоміч» блокують роботу Луцькради. Трансляція

28 Лютого 2018 14:43
Депутат Павло Данильчук, а також члени фракції «Самопоміч» разом з активістом Сергієм Рижковим заблокували роботу чергової сесії Луцької міськради, заважаючи проводити засідання.

Зокрема, після чергової перерви Данильчук заніс у залу засідань динамік із гучно ввімкненою музикою, блокуючи роботу сесії та висловлюючи протест проти того, що питання щодо надання ділянок на вулиці Вороніхіна та Рівненській усе ж не зняли з порядку денного.

Деталі – в текстовій трансляції Інформаційного агентства Волинські Новини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 28 Лютого 2018 14:53
Позорище Самопомічі, що вони так себе непорядно ведуть в сесійній залі і Данильчук себе несе,якто йому все дозволено, ніби так вже багато зробив для простого населення, що так ганьбить усіх і неповага до колег.
777 до Вася Показати IP 28 Лютого 2018 16:17
Би?ло воно кругом би?ло, як його не назви, активіст, депутат чи політичний діяч, а воно все одно би?лом залишається. Ганьба...
Іванко Показати IP 28 Лютого 2018 14:54
Повний супрун!!! Ха-ха-ха!!!
Бабулічка Показати IP 28 Лютого 2018 15:59
В пір"ячко вже вбібрався Данильчук . А Самопоміч теж депутати то що людям теж так до них кричати,як та жінка , що рвала мікрофон у головуючого. Якби виборці так теж кричали до Самопомочі, то це було б гарно, а жіночка горласта?
Іван Показати IP 28 Лютого 2018 16:38
Бєздєльники і все. Один шум і крик а толку нуль. Кого ми вибирали, але хіба було з кого вибрати, всі вони однакові лізуть в ті крісла, щоб кричати і більше грошей потянути. Про Данильчука одна активістка розказувала, що він собі кватири прикупив, що від однієї підприємця вимагав гроші, це по Аверсу показували. То краще б Данильчук розказав як так можна квартиру в такі кризові часи купити?І де гроші взяв,якщо ніде не працює.
Степан Показати IP 28 Лютого 2018 17:01
Істерія повязана з приходом весни, хочуть мужика, тому і поводять себе, як самиці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus