USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких підприємців зобов’язали маркувати російське

1 Жовтня 2014 13:32
В міськраді переконують, що підприємці Луцька сумлінно маркують товари з Російської Федерації, керуючись рекомендаціями міськвиконкому.

Однак, відсьогодні, вони це робити зобов’язані. Відповідне рішення прийняли члени міськвиконкому під час засідання сьогодні, 1 жовтня.

Нагадаємо, міська рада рекомендувала луцьким підприємцям вказувати країну-виробника товару, зокрема це стосувалося товарів з Російської Федерації. Зі слів заступника міського голови Тараса Яковлева, рекомендації міськради було достатньо – майже всі підприємці маркують російські товари.

Відповідно до прийнятого рішення, суб’єктів господарювання, які здійснюють гуртову, роздрібну торговельну діяльність на території міста Луцька, зобов’язали маркувати російські товари.

Щоправда, в прокурора були деякі зауваження щодо статей законів, які вказані у преамбулі. Крім того, рішення, яке пропонується – це регуляторний акт.

Відтак, окрім Конституції України, Закону України «Про основи національної безпеки України», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», внесли і Закон «Про захист прав споживачів».

А міський голова Микола Романюк додав, що Президент РФ Володимир Путін та керівник МЗС РФ Сергій Лавров досі не визнають присутність російських військ в Україні. Тому придиратися до статей закону – недоцільно. Крім того, в Конституції визначене поняття «економічна безпека».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 14:07
Дякую, легше буде вибирати нормальні товари і я не про українські
Бред Показати IP 1 Жовтня 2014 19:13
Голови собі помаркуйте згідно країни походження прізвищ, та зробимо націю чистою та свідомою. І так потупово до Німмечини 30-х дійдем та будем «Майн Кампф» почитувать. ЛИЦЕМІРИ.
АнонімоБреду Показати IP 1 Жовтня 2014 21:21
Не варто так відверто про себе, тобто про совкових. Ну нагадали, що ви є. Але нормальних більше, і як би від цього не закипали.
Комсомол Показати IP 1 Жовтня 2014 22:05
Как показывает жизнь, нормальных, товарищей, действительно больше
Anonymous Показати IP 1 Жовтня 2014 23:21
ну а если завод LG & Samsung есть в России то что не покупать телик или холодильник ? какие же вы все наивные и просто с промытыми мозгами ... производители товаров и строят заводы и изготавливают продукцию в России потому что налоги и пошлины там не такие космические как в Украине .. я вот покупал и буду покупать всё что мне нравится и мне плевать откуда этот товар если мне он нравится я его куплю ... и ещё одно если машины ЛАДЫ собирают в России так почему на них ездят и покупают ??? кто придумал такое чмошное предложение тот полный ИДИОТ и не дружит с мозгами .... все такие б*дь умные и только трепаться могут а накатать Путлеру письмо так засцали ... потому что ФСБ и в Украине достанет любого кто пи*дит много ....
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 04:01
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus