USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцьких студентів вчили правильно складати резюме

4 Жовтня 2018 22:48
День відкритих дверей Луцького міського центру зайнятості проведено для студентів за спеціальністю «Фінанси», які навчаються у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій.

Про це повідомляє Луцький МЦЗ на своїй сторінці у Facebook.

У центрі зайнятості ознайомили студентів третьокурсників з актуальними вакансіями у Луцьку, послугами служби зайнятості, вимогами роботодавців до працівників.

Наступна частина заходу була практичною з написання резюме. Жанна Хаймик, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних, розповіла про правила написання резюме та акцентувала увагу на типових помилках. Майбутні фінансисти склали своє резюме та виявили бажання розмістити його в центрі зайнятості для надання інформації роботодавцям.

Під час зустрічі студенти цікавилися питаннями підготовки до проходження співбесіди з роботодавцем, пільгами при працевлаштуванні людини на перше робоче місце, відкриття власної справи за сприяння центру зайнятості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus