USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Луцьких ветеранів привітали з Днем Перемоги

7 Травня 2019 22:10
Напередодні Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні представники міської влади завітали на святковий вогник до територіального центру соціального обслуговування населення, аби привітати з прийдешнім святом ветеранів Другої світової війни.

Про це повідомляють на сайті міськради.

Для ветеранів подібні зустрічі – це ще одна нагода поспілкуватися, поділитися спогадами, розповісти про свої проблеми, подякувати міській владі за увагу і турботу.

Вітаючи людей поважного віку, радник міського голови Ігор Поліщук зазначив: «Щиро дякую Вам за те, що у свої молоді роки відбудовували наше місто, піднімали його з руїн. Ваша працелюбність, мужність та відвага є гідним прикладом для наслідуванням молодим поколінням. Бажаю Вам Божого благословіння, міцного здоров’я та довголіття. І нехай ця війна, яка триває сьогодні на Сході України, якнайшвидше закінчиться, аби над нашим містом та над усією Україною запанував мир».

Потому ветерани отримали продуктові набори, придбані за кошти міського бюджету. А працівники територіального центру подбали і про святковий концерт, запросивши для виступу колектив «Барви» із села Сирники Луцького району.

Опісля, радник міського голови Ігор Поліщук та заступник міського голови Костянтин Петрочук, відвідали луцьких ветеранів та вручили їм подарунки від міської ради. Зокрема, вони завітали до Михайла Єрліна, Антоніни Єщенко, Вадима Кудя, Олексія Ліхторовича, Алевтини Лясковець, Ігоря Мисенка, Олександра Хвостика та Павла Шейка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луцьк ВЕТЕРАН Показати IP 7 Травня 2019 22:53
Луцька міська організаціяветеранів України дякуе за сердечну увагу до ветеранів другої світової війни.
Степан (крымчанин) Показати IP 8 Травня 2019 13:29
А почему с ветеранов не содрали георгиевские ленты (на наградах) -они запрещены!
Волиняка до Степан (крымчанин) Показати IP 8 Травня 2019 20:35
А може з тебе шкуру здерти?!!
олег Показати IP 10 Травня 2019 16:32
Які ветерани ?? Їм що по 100 років ??
Кех до олег Показати IP 11 Травня 2019 08:10
Так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus