USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцьких забудовників закликають профінансувати купівлю автодрабини

24 Лютого 2016 11:07
Для того, щоб гасити пожежі та евакуйовувати мешканців будинків вище 9 поверхів, посприяти у придбанні автодрабини надзвичайники просять забудовників та міську раду.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міськради 24 лютого.

Про це у своєму запиті до міського голови повідомив депутата Микола Яручик. З його слів, до депутата звернулися представники Управління ДСНС у Волинській області з приводу питання гасіння можливих пожеж у будинках вищих 9 поверхів.

Міського голову просять провести зустріч з найбільшими забудовниками міста для обговорення пайової участі у придбанні автодрабини, яка зможе гасити такі пожежі.

Також просять передбачити на це кошти у міському бюджеті.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Лютого 2016 11:33
коментар було видалено
АРХІТЕКТУРА РУЛИТЬ Показати IP 24 Лютого 2016 12:31
тТої драбини ніколи в місті і не було...а дозволи і мімтобудівельні умови як видавали так і продовжубть видавати на будівництво 9+...кого за це треба закрити на 16 поверсі підпалити і викликати МЧС нехай дійстають нього...може тоді він почне думати головою а не доларами..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus