USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани просять міськраду впорядкувати двір

25 Лютого 2015 17:43
Мешканці двору на бульварі Дружби Народів просять міськраду посприяти з демонтажем і вивезенням бетонних плит.

Про це стало відомо під час чергової 71 сесії міськради сьогодні, 25 лютого.

Депутат Микола Яручик повідомив, що до нього звернулися мешканці будинків на бульварі Дружби Народів, 8, 8а, 10 і 12. Люди власними силами виконали чимало робіт з благоустрою двору: пофарбували під’їзд, висадили клумби, покращили дитячий ігровий майданчик. Вони просять комунальників викопати й вивезти бетонні плити, які вже довгий час розташовані в дворі поруч з футбольним полем і часто є причиною травматизму. Під цим зверненням, зі слів депутата, – 176 підписів мешканців будинків.

Крім того, в згаданому дворі за кошти міського бюджету відремонтували прибудинкову територію, але там залишився невеликий шматок дороги, асфальтове покриття якої не відремонтували. Відтак, лучани просять завершити роботи з прокладання дорожнього полотна.

Депутати підтримали обидва запити колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ххх Показати IP 25 Лютого 2015 18:03
заберіть гадючник,пардон базар біля салюта
Степова Показати IP 25 Лютого 2015 20:00
Мене теж заасфальтуйте будьласка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus