USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцьких алкозалежних на шлях істинний наставлятиме православне братство

22 Жовтня 2009 11:04
У Луцьку засноване православне братство тверезості «Святого Праведного Іоанна Кронштадтського». Про це 22 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Метою діяльності братства під керівництвом православного священнослужителя буде духовна та тілесна допомога у боротьбі з алкогольною залежністю, підтримка у веденні тверезого способу життя та направлення до духовного зростання православного християнина – повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ (МП).
З цього приводу владика Ніфонт у своєму робочому кабінеті єпархіального управління зібрав священиків міста та розповів про майбутню діяльність братства. Митрополит зауважив, що сьогодні алкоголізм – це велика духовна біда наших людей і часто до священнослужителів приходять ті люди, котрі просять духовної підтримки для себе чи своїх рідних, котрі не можуть боротися з алкогольною залежністю. У зв’язку з цим духівництво і вирішило заснувати братство, до якого увійшли уже ті люди, які змогли перебороти себе і тепер готові допомагати й іншим.
Зібрання братства буде відбуватися у приміщенні за адресою: місто Луцьк, вулиця Гулака-Артемовського, 19 (біля обласної лікарні).
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ААнонім Показати IP 22 Жовтня 2009 13:52
Залежним від алкоголю людям реально може допомогти тільки товариство Анонімних Алкоголіків. В Луцьку діє 8 груп. А релігійні організації просто замінюють одну залежність на іншу.
Священик Валенти Марчук Показати IP 22 Жовтня 2009 14:09
Товариство буде діяти спільно з товариствами анонімних алгоголіків, при чому на прохання останніх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus