USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьких прикордонників привітали із професійним святом. ФОТО

27 Травня 2009 14:00
Прикордонники – це еліта військових формувань України. Таке переконання прокурор Волинської області Андрій Гіль висловив під час урочистостей із нагоди Дня прикордонника, – повідомляє 27 травня репортер «Волинських Новин».
 
Привітати Луцький прикордонний загін прийшли голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, заступник голови Рівненської ОДА Степан Павлюк, радник голови Волинської облради Володимир Банада, заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк, начальник УСБУ у Волинській області Віктор Андрейчук та інші. До привітань також приєднався прокурор області Андрій Гіль, який зауважив, що «прикордонники – це еліта військових формувань нашої держави».
 
Начальник Луцького прикордонного загону полковник Володимир Бондар під час привітального слова зауважив на важливості цієї служби. «Адже саме прикордонники першими зустрічають як друзів, так і ворогів», – зауважив він.
 
Микола Романюк, у свою чергу, відзначив той факт, що саме Луцький прикордонний загін - один із найкращих в Україні, за що подякував їм та вручив почесні грамоти від голови ОДА та перехідний вимпел кращому прикордонному підрозділу. Аналогічні нагороди від голови облради вручив військовим Володимир Банада та Степан Павлюк від голови Рівненської ОДА. Петро Гоцалюк передав найкращим прикордонникам подяки від Луцького міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Травня 2009 14:51
Найшли еліту! Хапуги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus