USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьких школярів застерігали від наркоманії

16 Жовтня 2008 17:27
У луцькій гімназії № 18 учні дев’ятого класу брали участь у профілактичному відеолекторії на тему «Правда про наркотики». Про це 16 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Упродовж місяця у цьому навчальному закладі проводяться подібні заходи за участю працівників центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Луцького міськвиконкому.
Відеолекторій побудований таким чином: лекція – відео – бесіда. Подібні заходи служба проводить уже 4,5 року поспіль лише у гімназіях, а й в університетах та середніх спеціальних закладах. У навчальних закладах розповідали про запобігання торгівлею людьми, ВІЛ, СНІД, наркоманію, шкідливі звички. Звісно, що заходи відбуваються із профілактичною метою.
«Зазвичай, це учні старших класів – від 8 по 11. Але слухачами лекцій були навіть третьокласники, щоправда, для них у нас спеціальна програма. Таке відео як це я їм не покажу», – розповів юрист центру соціальних служб для сімї, дітей і молоді Луцького міськвиконкому Скибінський Сергій.
Учні охоче брали участь у дискусії і дізналися про шкоду легких і важких наркотиків та тривалість життя наркомана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 17:49
Прикол. А я точно знаю, що фільм не створений за участю працівників центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Луцького міськвиконкому... щось не гарне виходить...
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 17:57
Не розумієш? Чудний. Треба ж і їм теж попіаритися, що хоч щось роблять...
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 10:24
Одну програму провели, а стільки шуму наробили... Подібні програми, наскільки мені відомо, проводять щодня у різних навчальних закладах міста, але не шумлять, як про цю подію...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus