USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На харчування луцьких школярів потрібно 2,5 мільйона

26 Серпня 2015 08:00
Шкільні обіди, які нині вартують 7, 4 гривні, ймовірно під час нового навчального року подорожчають до 10,4 гривні.

По це стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради сьогодні, 25 серпня.

З вартості обідів 7,4 гривні, 4 гривні виділяла міська рада, а решту оплачували батьки. Так забезпечувалися харчуванням діти з малозабезпечених сімей та учні 1-4 класів.

Але сьогодні вже назріла потреба підвищити вартість обідів до 10,4 гривні. На це управління освіти потребує більше 2,5 мільйона гривень.

Начальник управління бюджету та фінансів Лілія Єлова повідомила, що фінансисти пропонують перерозподілити кошти, заплановані на проведення дорожніх ремонтних робіт.

Так, розшукали 700 тисяч гривень, яких вистачить лише на вересень. Надалі планують на ці потреби використати кошти, отримані від перевиконання бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аяяй Показати IP 26 Серпня 2015 11:10
Думаю,что родители смогли бы и сами полностью оплатить питание своих детей,а не город должен экономить на качестве наших дорог.
Волинь Показати IP 26 Серпня 2015 13:21
Менше треба розкрадати гроші, тоді вистачить і на обіди. і на сніданки, і на вечері. Неодноразово писав про корупцію в освітній сфері, де за півроку "розпилено" десятки мільйонів гривень і це лише за січень-червень 2015 року у нашому Луцьку. Запитайте в директора 4 школи Мишковця, як приписувати "мертві душі" в штатний розклад, щоб красти гроші. Запитайте директорів шкіл і садочків про ціни на продукти, що поставляють спритні бізнесмени у навчальні заклади. Запитайте про приписки в актах ремонтних робіт. Існуюча система породжує багато паразитів, котрі безбожно крадуть і хочуть красти вічно. Шановні активісти, ревізори ! Зупинимо розкрадання коштів в освітній сфері Луцька ! Притягнемо до відповідальності та повернемо накрадене в казну міста ! Слава Україні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus