USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких таксистів відзначили ДАІ-шники

17 Серпня 2012 18:22
Двох водіїв служби «Морячок-таксі» грамотами та іменними годинниками відзначили в управлінні ДАІ УМВС в Волинській області.

Сталося це під час прес-конференції 17 серпня.

В такий спосіб правоохоронці подякували таксистам за допомогу у затриманні правопорушника – молодика, який ввечері 8 серпня переїхав жінку і втік з місця ДТП.



Нагадаємо, прикра подія трапилася майже о пів на одинадцяту вечора на бульварі Дружби Народів у Луцьку. Її свідками були двоє водіїв таксі, які, побачивши, що зловмисник покидає місце ДТП, одразу ж сповістили про це правоохоронців, зателефонували до лікарні, а також взялися наздоганяли молодика.

Зрештою, зловмисника таки впіймали, а водіїв Юрія Редька і Павла Денисюка відзначив начальник УДАІ УМВС в області Володимир Гайовий. Він подякував водіям за їхній вчинок, водночас зауважив: «Тут питання не тільки у ДТП, а й квартирні крадіжки, які нас турбують…Водії таксі і перевізники, щоб надавали інформацію, щоб ми могли розкривати злочини по гарячих слідах»

Генеральний директор служби «Морячок-таксі» Олександр Кралюк подякував керівництву ДАІ за відзнаки і зауважив, що це має стати хорошим прикладом для інших працівників служби: «Кожен автомобіль може бути позаштатним патрульним автомобілем. Ми будемо проводити навчання водіїв і допомагати усім, чим зможемо»

На жаль, як повідомив Володимир Гайовий, жінка, яка постраждала внаслідок ДТП, померла.

Також головний дорожній міліціонер краю констатував, що цього року внаслідок автомобільних аварій загинуло на двоє людей більше ніж за аналогічний період торік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 18 Серпня 2012 11:46
це чоловічий вчинок, багато хто зараз дотримуеться принципу "Моя хата з краю", бабусю шкода((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus