USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьким дільничним хоче стати підполковник з Одеси

24 Листопада 2016 12:21
На Волині триває набір у Національну поліцію, тож працює кадрова комісія. На посади дільничих та слідчих Волині є 17 претендентів. З-поміж них – троє вихідців із Одеси.

Засідання кадрової комісії відбулося 24 листопада. Серед кандидатів – колишній начальник кримінальної міліції одного з районних відділів Одеси, підполковник Олександр Вініченко (на фото).

З його слів, він вже півроку працює в Луцьку на посаді виконувача обов’язків начальника кадрової інспекції Нацполіції у Волинській області за договором. Атестацію він не проходив, а ось висновок люстрації позитивний.

Олександр Вініченко переконує, що до Луцька його «запросили працювати, бо сказали, що є посада» і він готовий надалі залишитися в Луцьку. Підполковник претендує на посаду дільничного в обласному центрі.
Олександр Вініченко розпочав свою кар’єру з посади інспектора карного розшуку, був начальником карної міліції, начальником карного розшуку одного з відділів.

«Думаю досвід, здобутий в карному розшуку Одеси, знадобиться в роботі дільничного в Луцьку», - каже він. Люстрацію, переконує, проходив і має позитивний висновок, а ось атестований він не був, бо вже на той момент звільнився.
Члени комісії після того, як заслухали кандидата, відпустили його. Результат голосування, чи його взяли на роботу, стане відомий згодом, у встановлені законодавством терміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Смішно Показати IP 24 Листопада 2016 12:39
Ну-ну, хотів би я побачити цього пана дільничним, однак якщо поновлять то дільничним тільки формально призначать, а через кілька днів перепризначать на жирну посаду...Отак атестацію і обходять. Де ота хвалена громадськість, якщо пропустять то гріх їм ціна....
А до Смішно Показати IP 24 Листопада 2016 12:58
А громадськість, точніше "громадські активісти-атавісти" на фото. Вирішують долю волинської міліції-поліції.
Пенсія до Смішно Показати IP 24 Листопада 2016 13:12
Да пенсію вони собі заробляють пристойну. Троха поробить і на відпочинок
Володя Показати IP 24 Листопада 2016 12:40
Редакція не смішіть людей.
Клоун Показати IP 24 Листопада 2016 13:42
маланчик
в Показати IP 24 Листопада 2016 14:21
Такий робити не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus