USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дільничними в Луцьку хочуть стати полковник та одесит з амбіціями

24 Листопада 2016 13:43
Полковник на Land Cruiser та людина, яка мріє про одну велику зірку на погонах, родом з Одеси, прагнуть стати луцькими дільничними. До слова, обидва були звільнені напередодні атестації і не виключено, що у такий спосіб вони оминули процесу, так би мовити, "очищення".

Колишній міліціонер-кадровик Олександр Берило з Одеси подав кандидатуру на посаду дільничного в обласному центрі Волині. Ще один його земляк – Сергій Бурмеха - мріє про зірку на погонах.

Про це стало відомо під час засідання кадрової поліцейської комісії 24 листопада.

Так, Олександр Берило звільнений 6 листопада 2015 року з органів внутрішніх справ, тож атестацію він не проходив. Звання у нього – полковник. Має автомобіль Toyota Land Cruiser 2008 року. В його особовій справі - 9 погашених доган. Остання посада, на якій він працював, - начальник Комінтернівського райвідділу Одеси.
Чоловік переконує, що податися на конкурс в Одесі не встиг, натомість побачив оголошення про набір на Волині, і вирішив працювати дільничним у Луцьку. Більш того, він вважає, що якщо його начальником буде людина з нижчим званням, це не стане перешкодою.

«Я думаю, ми порозуміємося, адже є призвання», - каже він.

До слова, родина кандидата мешкає в Одесі, а в Луцьку планують знімати житло. Додамо, це не єдиний одесит-кандидат на луцького дільничного. Ще подався на цю посаду одеський підполковник Олександр Вініченко.

А ще один – Сергій Бурмеха, який має елітне авто, придбане в 2008 році за 50 тисяч доларів і також працював у МВС. Останній, зауважив, що має мрію – здобути одну велику зірку на погонах, і готовий починати кар’єру заново з дільничного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Луцьк Показати IP 24 Листопада 2016 14:05
Дотепна ситуація.
манька Показати IP 24 Листопада 2016 14:21
прибиральниками в жек або в осббебебебебе...
Проти Показати IP 24 Листопада 2016 15:04
З Одеси вигнали, вони сюди з баблом приперлись. На куй приізджих, тільки свої, місцеві, а не гастролери. Навіть не думайте їх брати...
віто Показати IP 24 Листопада 2016 15:07
так хочуть служити народу України, що аж на очі не бачать...
Колян Показати IP 24 Листопада 2016 17:24
А ще Степанюк колишній працівник ДАІ настоящий хабарник легенда,знову хоче стати полісменом у Горохові.
интересно Показати IP 25 Листопада 2016 09:28
как этот дядя ФИЗО сдавал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus