USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Луцькі громадські організації підтримають фінансово

28 Листопада 2017 15:34
Фінансову підтримку планують надати луцьким громадським організаціям, заклавши у проект міського бюджету суму розміром 127 тисяч гривень.

Про це йшлося 28 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Так, від заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова на адресу комісії надійшло звернення, у якому йдеться про те, що відповідно до програми соціального захисту населення, передбачено надання фінансової підтримки для здійснення статутної діяльності громадських організацій у 2018 році.

При формуванні бюджету на наступний рік для громадських організацій інвалідів та ветеранів, діяльність яких має соціальну спрямованість, планують виділити 127 тисяч гривень: Луцькій міській організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів - 15 тисяч гривень, Луцькій міській організації ветеранів України – 40 тисяч гривень, Луцькій міській організації інвалідів – 15 тисяч гривень, ГО «Союз інвалідів Чорнобиль м. Луцьк» - 15 тисяч гривень, Луцькій міській організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій – 7 тисяч гривень, Луцькій міській громадській територіальній первинній організації Українського товариства сліпих – 20 тисяч гривень, Луцькій міській громадській ветеранській організації «Спілка в’язнів жертв нацизму» - 15 тисяч гривень.

Члени комісії рекомендували департаменту фінансів та бюджету закласти необхідні кошти у проекті бюджету на 2018 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus