USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьким магазинам за продаж алкоголю вночі скоротять час роботи

24 Жовтня 2014 10:30
Торгові заклади, які порушують розпорядження щодо заборони продажу алкоголю в нічний час, каратимуть зміною режимом роботи.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва вчора, 23 жовтня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Олександр Козлюк повідомив, що, попри заборону, 10% підприємців Луцька таки продають алкоголь у нічний час.

Дехто ж із продавців наживається цьому: удень пляшка горілки може коштувати 40 гривень, натомість уночі – 70-80 гривень.

Окрім того, існує проблема: заклади, які фактично розташовані в Луцьку, проте, за документами, - на території прилеглих сільських рад. Це, зокрема, стосується кількох заправок. Луцька міська рада зверталася до сільрад з проханням запровадити заборону нічного продажу алкоголю, проте не всі зголосилися це зробити.

У луцьку ж недобросовісних підприємців каратимуть зміною режиму роботи. Якщо магазин порушуватиме заборону на продаж алкоголю після 22.00, то йому скорочуватимуть час роботи. «Отаке в нас ноу-хау», - розповів Олександр Козлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Романюк менший Показати IP 24 Жовтня 2014 13:51
Закрийте краще пив-бар мого брата Володі Романюка "Буратіно" бо ми йогоскоро самі закриємо і це точно!!!!
вован Показати IP 5 Листопада 2014 09:31
хлопці вертайтесь зі сходу - тут треба навести порядок!!!! вони вас туди відправили а самі воюють з жінками і відмивають бабло, починаючи від мера, депутатів і кінчаючи дільничними інспекторами які бігають як тузіки біля правого сектору і самооборони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus