USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьким прикордонникам не вистачає пального

18 Травня 2016 12:14
Визначених державою лімітів пального недостатньо для ефективної охорони державного кордону, який активно порушують малі літальні апарати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 18 травня.

З метою забезпечення заходів щодо надійної охорони державного кордону командування Луцького прикордонного загону просить надати в якості безповоротної допомоги автобензин А-92 у кількості 9 тонн та дизельного пального у кількості 7,5 тонни. Автори звернення звертають увагу на збільшення випадків порушення державного кордону з використанням малих літальних апаратів, для виявлення яких прикордонний загін відпрацьовує низку заходів з посилення своїх підрозділів.

Визначені державою ліміти використання пального, зі слів представників Луцького прикордонного загону, недостатній для охорони державного кордону.

Оскільки надавати підтримку прикордонникам з обласного бюджету Волиньрада має право лише у рамках відповідної програми, члени комісії вирішили розглянути питання після затвердження програми матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ), підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації в області на 2016-2020 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 18 Травня 2016 12:37
Та вони що зовсім обнагліли? хай мзду з малих літальних апаратів не в кишеню, а на закупку палива для імітації охорони кордону направлять. А, до речі, що там з тим апаратом (Ан-2), що пів-Променя чуть не розніс? Щось все затихло, і трупи не опізнані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus