USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцьким районним УКРОПом керуватиме Олена Твердохліб

18 Лютого 2017 17:35
Члени Луцької районної парторганізації «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» обрали нового керівника. Очільником організації стала голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб. Попередній керівник Луцького районного УКРОПу Ігор Климчук склав свої повноваження у зв’язку з активною волонтерською діяльністю.

Зокрема, він є засновником українсько-німецької організації «Серце для України».

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

«Бойові дії на сході стимулювали мене у 2014 році розпочати займатися волонтерством. Спочатку ми заснували організацію спільно із німцями українського походження і допомагали госпіталям, дітям бійців АТО. З 2015 волонтерська діяльність розширилась і ми об’єднали свої зусилля з центром «Серце патріота», аби допомогти більшій кількості людей. У зв’язку із загостренням ситуації в АТО волонтерська робота почала займати все більше часу та зусиль. Тому я вирішив акцентувати свою увагу саме на цій діяльності та скласти повноваження голови. Проте співпрацювати з УКРОПом я планую й надалі», – наголосив Ігор Климчук.
Голова конференції парторганізації, керівник Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов запропонував на посаду очільника Луцького районного УКРОПу Олену Твердохліб, оскільки вона вже зарекомендувала себе як дієвий керівник на посадах голови Княгининівської сільради та голови Княгининівської ОТГ. Присутні більшістю голосів підтримали її кандидатуру.
Олена Твердохліб зауважила, що для неї стало приємною несподіванкою довіра керівництва та членів партії. «Я розумію, що на мене покладена дуже велика відповідальність. У цю партію я прийшла саме завдяки Ігорю Климчуку, оскільки знаючи, що він хороша і порядна людина, повірила й в УКРОП. Ми будемо тісно співпрацювати з Ігорем й надалі, як у волонтерських питаннях, так і у партійних. Я впевнена, що завдяки спільним зусиллям ми досягнемо успіху», – резюмувала Олена Твердохліб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Україна Показати IP 18 Лютого 2017 18:40
Як набридли всі партії людям і її члени... Політика в Україні-руїні така : чим побільше накрасти з бюджету чи села чи міста, коли до корита дістається горе-політик.
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2017 21:10
А коли ж вона буде займатися наполегливою роботою для односельчан,які її обрали??? В першу чергу партія вимагатиме самовідданості. Жителі села пролітають.
знаю Показати IP 18 Лютого 2017 22:24
хм хм...без освіти в УКРОПІ.. , ненвже пообіцяла землю , чи вже дала гектар славі , Ігор Петрович, оце кадки Саша той що хотів бути меров відпочиває
Йопрст Показати IP 18 Лютого 2017 22:44
Л:АЙНО
Жах Показати IP 19 Лютого 2017 00:07
Якщо вже в УКРОП беруть шизофренічку Твердохліб, то ця політична структура приречена, тим більше керівником районної організації.
Висновок Показати IP 19 Лютого 2017 13:06
Євреї придумали сто років тому партії і люди на планеті- Земля по тих партіях соваються... До влади держави і на керівні посади потрібно обирати людей чесних, професіоналів,господарників, а не в якій партії була людина чи є....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus