USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До команди УКРОПу на Волині приєдналися 2 голови та 32 депутати ОТГ

4 Травня 2017 16:54
30 квітня 2017 року у п’яти об’єднаних територіальних громадах на Волині відбулися вибори голів та депутатів. До кожної з рад ОТГ потрапили представники волинського УКРОПу, зокрема, 32 кандидати вибороли депутатські мандати.

11 членів політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» стали депутатами у Вишнівській ОТГ Любомльського району.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Ще 7 укропівців отримали мандати в Заборольській ОТГ Луцького району, яка об’єднала 4 сільради.

По чотири депутати від УКРОПу отримали Самарівська (Ратнівський район) та Колодяжненська (Ковельський район) об’єднані територіальні громади.

Депутатами у Забродівській ОТГ Ратнівського району, яка об’єднала 5 сільських рад, стали 6 укропівців. Зауважимо, що в Забродівській ОТГ явка виборців була досить висока і склала 72% населення. Водночас тут спостерігався масовий підкуп виборців.

Голова Заборольської об’єднаної територіальної громади Валерій Боярський та голова Вишнівської об’єднаної громади Віктор Сущик прийняли рішення приєднатися до команди голови Волинської облради, члена президії політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігоря Палиці. Нагадаємо, що за Валерія Боярського проголосували 2804 виборці (83,78 %), а Віктора Сущика підтримав 2161 виборець (62,67 %).

Рейтинг УКРОПу у розрізі громад наступний: Вишнівська ОТГ – 35,32%, Заборольська ОТГ– 27,82 %, Колодяжненська ОТГ – 19,97 %, Забродівська ОТГ – 25,66 %, Самарівська ОТГ – 19,98 %.

«Загальний рейтинг Волинського УКРОПу на виборах ОТГ – найвищий серед усіх політичних сил, які були учасниками виборчого процесу. Нам висловили підтримку 26,5 % виборців, – каже голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов. – Ми дякуємо усім, хто проголосував за представників нашої команди, хто не продав свій голос за копійки, хто проявив свою громадську позицію та свідомість».

«Про високий рівень довіри до УКРОПу свідчить і той факт, що два новообрані голови Заборольської та Вишнівської громади – Валерій Боярський та Валерій Сущик, також вирішили приєднатися до нашої команди», – додає Вячеслав Рубльов.

Нагадаємо, що голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб та голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук – представники УКРОПу. Вибори у ці громади відбувалися у грудні минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus