USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцьким танцюристам на свято подарували новенькі зали хореографії. ФОТО

20 Грудня 2008 11:05
Луцькі хореографічні колективи як подарунок на день святого Миколая отримали два відремонтованих танцювальних зали у Центрі хореографії Народного дому «Просвіта». Урочисту червону стрічку перерізав заступник міського голови Анатолій Пархом’юк та учасниця танцювального колективу «Волинянка», - повідомляє 19 грудня репортер «Волинських Новин».
Як розповів начальник управління культури Луцької міської ради Юрій Войнаровський, до ремонту у приміщенні протікав дах, стіни і стеля були мокрими. Проте у червні 2008 року фірма «Екс» погодилась профінансувати ремонт Хореографічного центру.
Відповідно учора, 19 грудня, Юрій Войнаровський зробив офіційну заяву: «Ми готові до репетицій у цьому домі!»
«Тепер буде хотітись танцювати та співати, і ніяка криза тому не завадить», –додав начальник управління культури Луцької міської ради.
До привітань також приєднався заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк. «Щоб задоволення ви отримували не тільки від виступу на сцені, а й від тренувань», – наголосив він.
Довідково:
У «Центрі хореографії» народного дому «Просвіта» займаються ансамблі «Волинянка», «Волиняночка», «Юність» та студії бального і народного танцю. Загалом  у студіях займається понад 500 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus