USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Луцьким учням допоможуть знати роботу через Інтернет

30 Серпня 2008 12:12
До кінця 2008-го у всіх школах міста Луцька будуть встановлені спеціалізовані профорієнтаційні термінали, під’єднані до мережі Інтернет. Тому учні зможуть більше взнати про стан ринку праці Луцька та України, – 30 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Щороку в усіх сферах праці впроваджуються новітні технології. За словами начальника відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Наталії Балакіної, спеціально для того, щоб ознайомлювати учнів із сучасною ситуацією у сфері праці та дати їм можливість додатково визначитись із майбутньою професією, створили новий молодіжний інтернет-портал. Вхід у нього проводять через профорієнтаційні термінали, які встановлять в усіх школах Луцька до кінця цього року.
Як переконувала пані Балакіна, це дозволить вчителям, учням та батькам мати уяву про різні професії та допоможе випускникам визначитися із вибором роботи. Адже сучасний ринок праці має дисбалансійне становлення через існування великого попиту і малої пропозиції. Саме тому і створена ця програма.
«Ця ідея є інноваційною як в Україні, так і загалом у Європі. І вона дозволить випускникам шкіл визначитися і взнати себе», – додала начальник відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості.
Цікаво, що до 2010 року заплановано встановити такі термінали у всіх школах області, включаючи навіть найвіддаленіші райони.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus