USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Камені-Каширському регіонал таки вийшов до Автомайдану. РЕПОРТАЖ

3 Лютого 2014 08:19
Активісти луцького автомайдану продовжують відвідувати райцентри Волині. Цього разу вирішили поїхати відразу у три напрямки: Маневицький, Любомильський та Шацький.

На чолі колони у складі чотирьох автомобілів, які рушили у напрямку Маневичів, був депутат облради, Микола Дацюк.
Дорогою активісти зупинятись в населених пунктах області та закликали бойкотували депутатів-регіоналів. Наприклад, у Колках звернулись до місцевих жителів з проханням домогти їм у боротьбі зі злочинною Партією регіонів.

Жителі селища Маневичі приязно зустріли автомайданівців, і на місці зустрічі організували Народне віче, де кожен охочий міг висловити власну думку щодо подій, які відбуваються в країні.
Серед іншого, активісти висловили пропозицію щодо перейменування однієї з вулиць в честь Героїв Майдану, а один з мітингувальників взагалі оголосив голодування.


ЧИТАТИ ЩЕ: ПРОТИ РЕГІОНАЛІВ: ВОЛИНЯНИН ОГОЛОСИВ ГОЛОДУВАННЯ

Опісля активісти рушили у напрямку Каменя-Каширського. Там до громади звернувся Дацюк, повідомивши, що у місто завітав луцький автомайдан, учасники якого збираються організувати мирний протест щодо членів Партії регіонів. Вже в місті до луцької колони доєдналися місцеві активісти, які і показали дорогу до будинку регіонала Андрія Михалика, він є заступником голови райдеражміністрації.


Поблизу подвір’я активістів зустріла дружина Михалика, яка стверджувала, що чоловік зайнятий - нянчиться з дитиною. Також під час дискусії з автомайданівцями, намагалась переконати активістів в тому, що нинішній президент все робить правильно. Мовляв, розумний чоловік, раз зумів обійняти такий високий пост. Але після недовгої словесно перепалки з місцевими активістами біля воріт будинку з’явився і сам посадовець. Регіонал зазначив, що кожна особа має право на волевиявлення та громадську позицію. Після декількахвилинної розмови Михалика відвів в сторону Микола Дацюк, який розмовляв з ним декілька хвилин.
Насамкінець регіонал зазначив, що попри політичні переконання, всі ми є українцями. Після чого вийшов привітатись з правоохоронцями, які намагались не привертати увагу, сидячи в автівці з тонованим склом. Потиснувши руку Дацюку, регіонал Михалик пішов додому.

Місцеві жителі нарікали, мовляв, не до того приїхали. Радили протестувати поруч з будинком голови райдержадміністрації Івана Вовка. Вочевидь, активісти дослухались поради та рушили у гості до голови райдержадміністрації. Щоправда, на жодній з трьох земельних ділянок, які, зі слів сусідів, належать посадовцю, віднайти його не вдалося.


Опісля луцькі активісти розпрощалися з місцевими автомайданівцями та виїхали у сторону Луцька.

Зазначимо, що у кожному населеному пункті, де автомайданівці організовували збори, були присутні працівники міліції. Правоохоронці фільмували все, що відбувалося навколо на мобільні телефони та портативні відеокамери.
Щоправда, не виявили ніякого бажання спілкуватися з представниками ЗМІ – запримітивши камеру, як правило, відверталися і всіляко намагалися вислизнути з поля зору об’єктиву.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
ЗМІй Показати IP 3 Лютого 2014 08:36
А до чого тут фото міліцейського посту по міжнародній трасі яка біля Маневич проходить? Постращати своїми фото, що міліція стоїть? Так там цілодобове чергування працівників ДАІ!!!
ййй Показати IP 3 Лютого 2014 09:09
Цікаво, за які це кошти автоммайданівці їздять по області і будоражть людей???? За такий маршрут кожному необхідно викинути близько 1000 грн. А хто їм дав право фотографувати будинки, атомобілі?? Це добре якщо просто фото і без наслідків, а можливо це буде просто наводочка для грабіжників????? Нехай просто скажуть конкретно ---що вони хочуть зробти і покажуть план їх дій, а не просто викрикують один за другим. Чи можливо - це просто інстинкт стада, який відкидає розвиток держави???
Микола до ййй Показати IP 3 Лютого 2014 11:36
Ти що повністю завантаженим КАМАЗом іздити зібрався, що за вигадана цифра 1000грн, це нахабна брехня! нехай середній розхід 8 літрів, що багато для легкового авто, вартість бензину А 95 10,74 грн. Розрахуємо 1000/10,74 = 93,11 літрів, якщо перевести в кілометри, що мали б поїхати авто 93,11*8 = 744,88 км. Ось спростування твоєї брехні провокатор продажний. Хто тобі дав обмежувати людей у їх праві фотографувати?! Вивчи законодавство а потім висловлюй свою думку, малограмотний провокатор. Яка наводка?! це істерія, грабіжники і самі знають, що до головних бандитів лізти не варто, а схочуть, то такі хороми і так видно. В статті відсутні адреси. Конкретний план дій вже давно є, до конкретних людей приїжджали, щоб вони перестали боятися і вийшли з партіїї, яка проливає кров людей, та мучить ВВшників холодом і не дає їм теплого одягу. Інстинкт з яким ти написав сві провокативний коментар нагадує мені інстинкт простітушки.
грамотію чесному до Микола Показати IP 3 Лютого 2014 11:51
ото вже точно хороми. Ти певно рикидаэшся чи справді хворий . ПРоїхалисяб по маєтках майданівських крикунів і порівняли де бабло осіло
нон до грамотію чесному Показати IP 3 Лютого 2014 12:19
Хай в Маневичах краще до Кирдихи заїдуть. Отам справді баплики району засіли.
Анонім до нон Показати IP 3 Лютого 2014 17:45
Запрошую , приїзджайте побачите, як живе депутат обласної ради Кирда Л.
Нон до Анонім Показати IP 4 Лютого 2014 20:38
Приїдим обов"язково !!!!!! Але не самі,а з "сюрпризом"
кекс до ййй Показати IP 3 Лютого 2014 12:17
Та ці майдануті - циркачі на колесах їздять, щоб зняти себе і відправити відео на Київ. Їм же треба відчитатись за перераховане бапло.
Овруч Показати IP 3 Лютого 2014 09:19
Автомобильный отряд карателей майдана. Позор бандере и его последышам. Автофашизм не пройдет
Бандерівець до Овруч Показати IP 3 Лютого 2014 09:50
Геть кацапів з України!!!
Маневичанин Показати IP 3 Лютого 2014 13:32
Ви запитайте Давидюка,а не Дацюка як ви написали,скількі він вже змінив партій.Якщо забув то ми йому нагадаємо.І заідьте в село Гораймівку подивіться чи цей депутат-директор хоч сніг біля школи повідкидав.Коли він займається роботою,адже весь час в поіздках.
чемпіон до Маневичанин Показати IP 3 Лютого 2014 16:29
Правильно Маневичанин кажеш. Нехай, поїдуть до Давидюка в Гораймівку і побачать в якому кабінеті сидить його жінка (гав*яний спеціаліст) і в яких кабінетах працюють інші вчителі. Понакрадав собі все , що міг. А зараз піариться, щоб не посадили.
нік до Маневичанин Показати IP 3 Лютого 2014 16:34
В сім"ї не без УРОДА. Два брати Давидюки нормальні адекватні люди. Їх поважають. А цей пришелепок сам не знає , що робить. Йому вже не тільки в спину плюють,але й в морду. Поте він цього не розуміє бо мізків замало. Ганьба Давидюк!!!!!!!!!!!!
вікторі Показати IP 3 Лютого 2014 16:46
І до Сопронюка з Кирдою не забудьте заїхати. Подивіться ще на їхнє награбоване майно.
Анонім до вікторі Показати IP 3 Лютого 2014 17:46
Цікаво в кого я грабувала? Л.Кирда
Декс до Анонім Показати IP 3 Лютого 2014 22:24
А що сама не знаєш?
Анонім до Декс Показати IP 3 Лютого 2014 23:31
Ні.Тому що нікого не грабувала
777 Показати IP 4 Лютого 2014 00:38
Зінчука Петра Романовича у відставку... Бабла накрав, на пенсію уже йому пора, старий хрищ..
Саша до 777 Показати IP 4 Лютого 2014 20:35
Там вже після Сопронюка не було,що красти.
камінчук Показати IP 4 Лютого 2014 19:02
а чому "місцеві активісти, які і показали дорогу до будинку регіонала Андрія Михалика" не сказали, що навідміну від учасників автомайдану житло в нього найняте а не власне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus