USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький ботанічний сад перейменують

31 Липня 2018 18:45
Луцький ботанічний сад переназвуть на парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва.

Про це розповіли на публічній консультації з зацікавленими сторонами щодо розвитку Луцького ботанічного саду у вівторок, 31 липня, пише Район.Луцьк.

Відомо, що статус пам'ятки природи загальнодержавного значення в ботанічного саду залишать. Опісля того, як проведуть усі зміни, парк передадуть під охорону, швидше за все, комунальному підприємству «Парки та сквери» Луцькради, яка й доглядатиме за пам’яткою.

Радниця виконувача обов'язкв міського голови Мар’яна Сорочук додала, що ботанічний сад не можуть обгородити від людей, тому що там є багато транзитних доріжок, через які ходять лучани. Тому назвати цю територію треба парком-пам’яткою, а не ботанічним садом.

Відтак, міська рада консультуватиметься з юристами, як це правильно оформити. Після того почнуть приводити в порядок територію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зіряк Шкіряк Показати IP 31 Липня 2018 19:12
Це дуже важливе рішення. Місто роками чекало на нього.
Слоник Показати IP 31 Липня 2018 19:32
Ви назвіть спочатку тих, хто там побудувався і територію пригородив ! Назвіть який мер і хто з його команди причетний ло цього ! Виступіть із ініціативою подання до прокуратури. Доможіться розгляду справи в суді. Відновіть первинний статус того об'єкту і площу земельної ділянки. А тоді вже виносьте на сесію. Бо без того всього то робиться, щоби навічно сховати кінці у воду .
Юля Показати IP 31 Липня 2018 20:03
Була в цьому "ботанічному саду" навесні, враження було таке, що потрапила на смітник(((. Сподіваюсь, що це рішення хоч щось змінить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus